Sport

Dinamo este cu salariile la zi. Cum au reușit „câinii” să rezolve problema

Jucătorii și staff-ul lui Dinamo sunt cu salariile la zi, suma necesară fiind strânsă prin contribuția fanilor și a doi dintre oamenii cheie din anturajul echipei.
31.10.2022 | 19:34
Dinamo este cu salariile la zi Cum au reusit cainii sa rezolve problema
Jucătorii și stafful lui Dinamo au motive de satisfacție. Sunt aproape de zona play-off și s-au achitat restanțele salariale. FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După cinci meciuri fără eșec în Liga 2 Casa Pariurilor, Dinamo este la doar patru puncte de zona play-off. Iar acum, jucătorii lui Ovidiu Burcă se pot concentra doar la fotbal. Pentru că atât ei, cât și staff-ul tehnic, sunt cu salariile la zi.

Suporterii, administratul judiciar Răzvan Zăvăleanu și omul de afaceri Marian Iuhasz au strâns banii de salarii

Aproximativ 60.000 de euro era cuantumul salariilor datorate jucătorilor și celor din staff-ul tehnic de la Dinamo. O sumă deloc mică, mai cu seamă în cazul unui club aflat în insolvență.

ADVERTISEMENT

În plus, după cum ați aflat deja, Dinamo avea nevoie și de o altă sumă consistentă pentru operația lui Antonio Bordușanu. Jucător care a fost accidentat grav în jocul cu Metaloglobus.

Și în cazul căruia verdictul medicilor a fost unul extrem de dur. Ligamentele rupte și meniscul afectat, ceea ce automat însemna că va avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a putea reveni pe gazon.

ADVERTISEMENT

Ei bine, lucrurile s-au rezolvat. Cu ajutorul suporterilor, dar și al administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și a omului de afaceri Marian Iuhasz. Ultimul fiind cel care a contribuit la banii pentru salarii, dar a achitat și operația lui Bordușanu.

”Dinamo a cerut ajutorul DDB iar suporterii au răspuns prezent. Nu a fost un secret faptul că au fost întârzieri cu salariile jucătorilor și staffu-lui în această lună, dar lucrurile au reintrat pe făgașul normal. 

ADVERTISEMENT

Astăzi au fost achitate salariile, iar elevii lui Burcă se pot concentra exclusiv pe meciurile următoare, partide decisive care pot aduce Dinamo aproape de obiectivul stabilit, calificarea în play-off-ul ligii secunde. 

Mulțumim celor care au contribuit prin biletele cumpărate sau prin participarea la licitațiile organizate pe pagina DDB.

ADVERTISEMENT

Mulțumim de asemenea domnului Marin Iuhasz și domnului Răzvan Zăvăleanu pentru că au contribuit alături de DDB la achitarea salariilor restante. 

De asemenea si intervenția chirurgicală de care a avut nevoie Antonio Bordusanu a fost achitată de către domnul Marin Iuhasz.

Suntem aproape de a reuși, de a avea un Dinamo curat și așezat pe principii sănătoase. ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!”, este mesajul postat pe pagina oficială a celor din DDB.

ADVERTISEMENT