Fotbal intern

Dinamo – FC Argeş 1-2 în Casa Pariurilor Liga 1. Alertă de retrogradare! “Câinii” au ajuns pe loc de baraj

15.03.2021 | 22:16
Dinamo  FC Arges 12 in Casa Pariurilor Liga 1 Alerta de retrogradare Cainii au ajuns pe loc de baraj
ADVERTISEMENT

Dinamo – FC Argeş 1-2 s-a jucat în etapa a 27-a din Casa Pariurilor Liga 1. Piteştenii au obţinut victoria prin golurile marcate de Grecu (28) şi Malele (85), în timp ce Achim (71) a înscris pentru dinamovişti. “Câinii” au ajuns pe locul 14, poziţie care duce în baraj, şi au ratat play-off-ul matematic.

Dinamo – FC Argeș 1-2 (Achim 71 / Grecu 28, Malele 85)

Min 85 / GOOOL FC Argeş! Malele execută perfect o lovitură de la 11 metri, după ce Puljic l-a faultat în careu pe Şerban.

ADVERTISEMENT

Min. 71 / GOOOL Dinamo! Achim a preluat perfect mingea în mijlocul careului şi înscrie.

Min. 28 / GOOOL FC Argeş! Grecu deschide scorul cu un şut din interiorul creului.

Min. 22 / Turda a marcat, dar reuşita fotbalistului argeşenilor a fost anulată pe motiv de ofsaid.

  • Dinamo: Eșanu – Bejan, Puljic, R. Grigore – D. Sorescu, P. Anton, Vl. Achim, St. Filip – Morsay, R. Moldoveanu, G. Crețu. Rezerve: Kongshavn – Ehmann, A. Radu, Nepomuceno, Fabbrini, Mihaiu, A. Bani, Stere. Antrenor: Ionel Gane
  • FC Argeș: Greab – Tofan, C. Turda, Maric, N. Mușat – Meza Colli, I. Șerban – R. Grecu, Palic, C. Dumitru – Malele. Rezerve: Micle – De Jonghe, Boldor, Deslandes, Năstăsie, Maes, Pablo de Lucas, Mediop, Ct. Barbu Antrenor: Mihai Ianovschi și Andrei Prepeliță
ADVERTISEMENT


Dinamo s-a resemnat încă un an cu ideea că nu va prinde play-off-ul, mai ales că după rezultatele din ultimele etape mai degrabă se află în pericol de retrogradare, fiind clasată pe locul 14, cu 27 de puncte, poziţie care duce în baraj.

FC Argeș are un 2021 absolut senzațional, cu 11 meciuri fără înfrângere până la scurtcircuitul de la Cluj, eșec cu 5-0 și cu 33 de puncte încă mai poate spera la play-off dacă va câștiga acest meci. Piteștenii datorează o bună parte din puncte atacantului elvețian Malele, unul dintre cei mai buni din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dinamo – FC Argeș Live stream Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

Partida Dinamo – FC Argeș se joacă luni, 15 martie, de la ora 20:30, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, însă toate indiciile meteo conduc spre o vreme nefavorabilă, de luni anunțându-se ploi în Capitală pe durata mai multor zile, cel puțin până joi, 18 martie.

Meciul Dinamo – FC Argeș este programat luni, de la ora 20:30, în etapa a 27-a din Liga 1 și va fi transmis la televizor de toate cele trei posturi acreditate să difuzeze Liga 1: Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. De asemeni, îl mai puteți viziona în format LIVE VIDEO dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv la controlul anti-doping

Necazurile se țin scai de câinii roșii, pentru că după tensiunea provocată de lupta contra cronometru a fanilor din programul DDB pentru a strânge la timp banii necesari obținerii licenței pentru viitorul sezon acum a apărat și scandalul Magaye Guaye, atacantul francez fiind prins dopat, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Cum acest lucru ar fi fost descoperit după meciul din Cupa României câștigat de Dinamo în fața FCSB în optimi, dar adus la cunoștință doar acum, fanii câinilor s-au temut că ar putea fi anulat rezultatul din Cupă, dar s-au liniștit după ce au primit asigurări că nu se va întâmpla acest lucru. Dinamo e calificată în semifinale și visează să câștige trofeul și astfel să poată juca în Europa.

Se așteaptă revenirea lui Adam Nemec

Antrenorul Jerry Gane are și el zilele numărate pe banca alb-roșilor, după rezultatele proaste din ultimele etape, dar se justifică prin faptul că o bună parte din jucătorii importanți au plecat în iarnă, neplătiți, iar acum are indisponibilități importante în lot. Speră totuși ca atacantul slovac Adam Nemec să fie refăcut complet și să intre în grup pentru meciul cu Argeș.

Interesant este că deși Dinamo nu a mai câștigat un meci de șase etape și Argeșul e în apropierea zonei de play-off bookmakerii merg pe mâna bucureștenilor la victorie, cărora le acordă cota de 2,25. Piteștenii au primit 3,35, iar un gol înscris de ei, extrem de posibil, are cotă 1,45, deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT