Fotbal intern

Dinamo – FC Voluntari 3-0 în Liga 1. “Câinii”, prima victorie în campionat după două luni

20.11.2020 | 22:16
Dinamo  FC Voluntari 30 in Liga 1 Cainii prima victorie in campionat dupa doua luni
ADVERTISEMENT

Dinamo – FC Voluntari 3-0 s-a jucat în etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” au obţinut prima victorie în campionat după două luni, golurile fiind marcate de Paul Anton (60) şi Borja Valle (67 şi 87). Dinamoviştii au urcat o poziţie în clasament, până pe locul 14.

Dinamo – FC Voluntari 3-0 (Anton 60, Borja 67, 87) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE


UPDATE / Au fost anunţate echipele de start pentru Dinamo – FC Voluntari.

Dinamo: Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic, Ehmann, I. Lopez – J. Camara, P. Anton (Bani 90+3), J. Gol, Fabbrini (V. Achim 88) – Măgureanu (Borja 46), Nemec (Gueye 83). Antrenor: Cosmin Contra. Rezerve: Hinojo, R. Grigore, A. Ba, B. Valle, Crețu, V. Achim, A. Garcia, Bani, M. Gueye

ADVERTISEMENT

FC Voluntari: Rodriguez – Grădinaru, Balaur, Achim, Al. Vlad – Borțoneanu (Ricardinho 41), P. De Lucas (A. Ilie 86), I. Gheorghe – Mailat, Sanchez (A. Stoica 86), Lopes (Ad. Popa 56). Antrenor: Mihai Teja. Rezerve: Puel, Kocic, Miranda, Armas, Armaș, Al. Ilie, V. Mihai, A. Popa, I. Stoica


Este un moment deosebit de greu pentru Dinamo, care din punct de vedere sportiv este o umbră a fostei multiple campioane şi câştigătoare de cupe, deşi are unul dintre cele mai bune loturi din Liga 1. Iar financiar, colapsul este tot mai aproape, pentru prima dată în Ştefan cel Mare vorbindu-se tot mai apăsat de faliment.

ADVERTISEMENT

Venirea spaniolilor ca noi patroni în locul lui Ionuţ Negoiţă nu a însemnat nici pe departe ieşirea la suprafaţă a clubului, ci, dimpotrivă, problemele financiare s-au agravat teribil şi foarte probabil nu mai este mult până când Pablo Cortacero şi amicii săi vor lăsa Dinamo și vor părăsi România.

Dinamo – FC Voluntari Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus. Cosmin Contra a vrut să plece, dar nu a putut

Partida Dinamo – FC Voluntari se joacă vineri, 20 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul echipei din Ştefan cel Mare şi a fost încredinţată celui mai bun arbitru român, Ovidiu Haţegan. Meciul este televizat în direct pe programele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Îl puteţi viziona în format LIVE VIDEO şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Antrenorul Cosmin Contra a vrut să se despartă pe cale amiabilă de Dinamo după egalul din ultima etapă cu Astra, dar acest lucru încă nu este posibil pentru că spaniolii nu au putut să îi plătească salariile restante, deşi „Guriţă” a spus că renunţă la clauza de 300.000 de euro în caz de încetare a contractului,

Aşa încât şi la acest meci pe banca „alb-roşiilor” se va afla tot Cosmin Contra, ceea ce demonstrează clar situaţia gravă în care a ajuns clubul. De altfel, armata de străini adusă la Bucureşti pe salarii inimaginabile pentru Liga 1, de la minim 20.000 de euro pe lună în sus, a depus memorii pentru a se elibera de acest coşmar.

ADVERTISEMENT

Casele de pariuri încă mai cred în Dinamo

În aceste condiţii va trebui să se dispute meciul cu FC Voluntari, echipa lui Mihai Teja fiind una foarte disciplinată tactic şi una dintre puţinele la care nu există probleme financiare. Cum străinii lui Dinamo numai chef de fotbal nu mai au, jocul devine extrem de greu şi perspectivele pentru obţinerea celor trei puncte sunt destul de sumbre.

Practic, Contra nici nu ştie pe cine să mai bage pe teren în afara celor câţiva tineri care au supravieţuit din vechiul lot ( Ricardo Grigore, Ermann, Mihaiu, Măgureanu, Borcea, Bani) plus versatilul Sorescu, dar aceştia nu numai că nu pot încropi ei înşişi un unsprezece, dar sunt şi foarte cruzi pentru a te baza numai pe ei, în ideea că sunt jucători formaţi în pepiniera clubului.

Casele de pariuri parcă tot aşteaptă revirimentul lui Dinamo, refuzând să creadă că totuşi clubul e în prag de scufundare şi acordă cota de 2,10 la victorie „câinilor” şi un foarte ofertant 3,55 ilfovenilor, care poate deveni un dar. Oricum, şi un gol marcat de Voluntari merită luat în calcul, pentru că are cotă 1,45.

ADVERTISEMENT