Fotbal intern

Dinamo, obligată să plătească 1 milion de euro pe Ionuț Șerban, care refuză să-și prelungească înțelegerea. Reacţia fotbalistului: “Urăsc acea clauză”

04.05.2020 | 10:29
Dinamo obligata sa plateasca 1 milion de euro pe Ionut Serban care refuza sasi prelungeasca intelegerea Reactia fotbalistului Urasc acea clauza
ADVERTISEMENT

UPDATE, 4 mai, ora 10:30 / Ionuţ Şerban e motivul pentru care Dinamo ar putea să fie obligată să plătească 1.000.000 de euro, dacă fotbalistul este transferat sau nu semnează un nou contract. Mijlocaşul central a susţinut că această clauză i-a distrus cariera şi i-a oprit ascensiunea.

“Clubul vrea prelungire pe un an, eu sunt OK, dar problema mea cea mare e că nu joc! Restul, chestii financiare, le-am rezolva noi. Eu, practic, am fost mereu legat de mâini și de picioare cu contractul acesta. Și mi-am irosit cel puțin 5 ani din cariera mea fotbalistică!

ADVERTISEMENT

Am pus eu clauza aia nenorocită?! O urăsc! Nu e normal să fiu scos eu vinovat. Nu crezi că am avut propuneri să mă duc împrumut să joc undeva? Am încercat și eu de atâtea ori. Dar trebuie și acordul clubului, iar ca să nu existe riscul de interpretare a clauzei, n-am mai plecat nicăieri”, a declarat Ionuţ Şerban pentru gsp.ro.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 2 MAI

Ionuț Șerban refuză să-și prelungească înțelegerea cu Dinamo, iar „câinii” trebuie să plătească 1.000.000 de euro către Sportul Studențesc, formație de unde a fost cumpărat mijlocașul, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Dinamo, obligată să plătească 1 milion de euro pe Ionuț Șerban

Dinamo încearcă să-i prelungească contractul lui Ionuț Șerban, dar mijlocașul refuză oferta făcută, astfel că „alb-roșii” ar urma să plătească suma de 1.000.000 de euro pe Ionuț Șerban, conform unei clauze din contractul stabilit în 2013 cu Vasile Șiman.

Ionuț Șerban a refuzat să i se scadă salariul de la 5.000 de euro pe lună, la 3.500 de euro.

„Eu le-am zis că rămân la Dinamo doar dacă voi juca. Dacă va fi ca până acum, nu mai vreau să stau. Am vrut garanții. Că nu pot garanta asta. Nu s-a ajuns la nicio concluzie, a rămas totul în aer.

ADVERTISEMENT

E adevărat, nu am acceptat asta. Nu e vorba de bani, dar nici nu pot accepta mai puțin decât am în acest moment. Nu pot să las de la mine mai mult decât am lăsat toți anii aceștia.

E mai greu să vorbim acum despre o rezolvare profesionistă. Profesionist era acum șase, șapte ani când am venit eu la Dinamo. Acum e mai mai mult de înțelegere”, a mai spus Ionuț Șerban.

ADVERTISEMENT

„Cred că vor să amâne datoria către domnul Șiman, de-aia mi-au propus prelungirea pe un an”

Ionuț Șerban crede că dinamoviștii i-au propus prelungirea contractului cu un an, doar pentru a amâna datoria către Vasile Șiman: „Nu s-a discutat asta, dar probabil că asta e dorința clubului având în vedere că mi-au propus prelungirea pe un singur an de zile. 

Nu știu, dar mă aștept la orice. Nu m-ar surprinde, sincer să fiu. Sper că oamenii nu vor uita cum mi-am pierdut ani de zile la Dinamo. Sunt ultimul om care ar vrea răul acestui club”.

  • 50.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Șerban, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT