Sport

Scandal cu suporterii la Dinamo. Fanii au oprit autocarul echipei pe autostradă și i-au băgat pe jucători în ședință

Suporterii dinamoviști nu au digerat eșecul de la Mioveni și au oprit autocarul echipei în drum spre București. Ultrasii le-au cerut favoriților socoteală.
16.12.2021 | 23:46
Scandal cu suporterii la Dinamo Fanii au oprit autocarul echipei pe autostrada si iau bagat pe jucatori in sedinta
Suporterii lui Dinamo nu-i iartă pe jucători după eșecul cu CS Mioveni. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo nu scapă de seria rezultatelor de coșmar, care îi apropie cu fiecare etapă tot mai mult de liga a doua, decât de o clasare onorabilă, fie ea și în play-out.

Suporterii au răbufnit după înfrângerea 1-2 de la Mioveni și au încercat să oprească autocarul lovind cu pumnii în el. Antrenorul Mircea Rednic a reușit cu greu să aplaneze un conflict ce părea iminent.

ADVERTISEMENT

Ultarsii dinamoviști i-au chemat pe jucători să dea explicații

Incidentul dintre suporteri și jucători s-a petrecut pe autostradă, pe drumul de întoarcere către București. Fanii au încercat în două rânduri să oprească autocarul.

În cele din urmă antrenorul Mircea Rednic a reușit să calmeze întru câtva spiritele și i-a invitat pe fani într-o benzinărie, pentru a discuta, mai înainte ca lucrurile să degenereze.

ADVERTISEMENT

”Nea Mircea, nu avem nimic cu dumneavoastră! N-avem treabă cu antrenorii, vrem să vorbim cu jucătorii”, au tunat fanii.

”S-a mai ridicat și tonul, dar în rest s-a vorbit pe cât de cât normal. Suporterii erau furioși fiindcă s-a dat cu piciorul din nou nu doar la o victorie, ci și unui moment bun, când Dinamo ar fi putut lega două victorii la rând.

ADVERTISEMENT

Au fost reproșuri, toată echipa a coborât și a ascultat ceea ce le-au transmis oamenii din fața lor”, a explicat Mircea Rednic momentul tensionat din benzinărie.

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de fani

Tensiunea s-a simțit încă din timpul meciului de la Mioveni când arbitrii au fost nevoiți să oprească meciul din cauza scandărilor rasiste ale fanilor dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Imediat după fluierul final Deian Sorescu a fost primul jucător luat în colimator de suporteri. Aceștia i-au smuls tricoul și l-au aruncat pe gazon în semn de nemulțumire. Din fericire pentru fotbalist lucrurile nu au degenerat.

”M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli”, a spus Sorescu încercând să nu amplifice și mai mult starea de tensiune.

Dinamo a condus cu 1-0 la Mioveni, prin golul marcat chiar de Sorescu de la punctul cu var. A încasat, însă, două goluri în minutele adiționale și au pierdut pentru a 14-a oară în actualul campionat.

ADVERTISEMENT