Sport

Dinamo şi-a ales noua siglă: “Cea mai frumoasă propunere venită din partea fanilor a fost votată!” De când apare pe tricouri

Dinamo şi-a ales noua siglă după notificarea venită din partea lui Nicolae Badea care a interzis ca numele FC Dinamo şi siglele cu câinii să mai fie folosite în scopuri comerciale.
14.05.2022 | 18:48
Dinamo sia ales noua sigla Cea mai frumoasa propunere venita din partea fanilor a fost votata De cand apare pe tricouri
Dinamo, noua siglă. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo şi-a schimbat sigla şi anunţul a fost făcut pe data de 14 mai, când clubul împlineşte 74 de ani de existenţă. Cele cinci comisii au votat logo-ul propus de fani, iar începând din sezonul viitor, “câinii” dispar de pe siglă.

Dinamo şi-a ales noua siglă: “Cea mai frumoasă propunere venită din partea fanilor a fost votată!”

Procesul de rebranding a fost unul controversat în care multe glorii dinamoviste acuzau că lucrurile sunt făcute într-o manieră amatoricească, emblemele ajunse în faza finală fiind aspru criticate de dinamovişti:

ADVERTISEMENT

“Procesul de vot pentru noua emblemă a clubului nostru s-a încheiat astăzi, 14 mai 2022, chiar în ziua în care Dinamo București aniversează 74 de ani în fotbalul românesc, doar în prima ligă. Cea mai frumoasă propunere venită din partea fanilor a fost votată!

Mulțumim pentru susținere tuturor celor cinci comisii formate pentru alegerea noului logo, suporteri, legende ale clubului, DDB, cei mai importanți jucători, antrenori ai grupelor de juniori și reprezentanți de marketing ai clubului!

ADVERTISEMENT

“Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul competițional 2022-2023”

Urmează stilizarea și realizarea manualului de brand, urmând ca după ultimul meci oficial din această ediție de campionat, returul barajului pentru menținerea în prima ligă, să prezentăm noua siglă cu care clubul Dinamo București se va prezenta în sezonul următor.

Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul competițional 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei noastre, dar și pe produsele oficiale, în magazinul online și în magazinul de prezentare al clubului, se arată în comunicatul clubului.

ADVERTISEMENT
Noua emblemă a celor de la Dinamo
Noua emblemă a celor de la Dinamo

Noul nume al echipei: Dinamo 1948!

La o lună după ce clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost notificat de Nicolae Badea că nu mai poate folosi în scop comercial sigla cu câinii şi numele “FC Dinamo”, oficialii echipei au schimbat şi sigla şi denumirea.

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, noul nume al echipei este Dinamo 1948 şi va deveni oficial începând cu sezonul viitor. Echipa tremură pentru locul din Casa Pariurilor Liga 1 şi va juca baraj pentru menţinere /retrogradare.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare coşmar pentru oficialii dinamovişti ar fi ca noul brand al clubului să fie inaugurat în liga secundă. În 74 de ani de existenţă, Dinamo nu a retrogradat niciodată, iar acum riscul este mai mare ca oricând.

  • 74 de ani a împlinit clubul Dinamo pe data de 14 mai
  • 11.000 de aprecieri din partea fanilor a avut noua emblemă
ADVERTISEMENT