Sport

Dinamo-Wisla Plock 29-20 în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. VIDEO cu rezumatul. Campioana României, aproape calificată în play-off-ul pentru optimi

30.10.2019 | 20:31
DinamoWisla Plock 2920 in grupele Ligii Campionilor la handbal masculin VIDEO cu rezumatul Campioana Romaniei aproape calificata in playofful pentru optimi
ADVERTISEMENT

Meciul Dinamo – Wisla Plock are loc miercuri, 30 octombrie, cu începere de la ora 19:00 și contează pentru etapa a 6-a din grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin. Înaintea acestui joc Dinamo e co-lider, cu 8 puncte, la egalitate cu danezii de la GOG Gudme, iar adversarii din acest meci, polonezii de la Wisla Plock, ocupă locul 3, cu 5 puncte.


UPDATE, 30 octombrie, ora 20:35. Handbaliștii de la Dinamo au dat o nouă lovitură în Champions League. Campioana României a învins-o pe Wisla Plock, scor 29-20 (13-10), în etapa a 6-a din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin. “Dulăii” au obținut a patra victorie a sezonului european și sunt aproape calificați în play-off-ul pentru optimi.

ADVERTISEMENT

Pentru campioana României urmează, pe 6 noiembrie, în capitală, meciul cu elvețienii de la Kadetten.

Clasamentul grupei D:

Dinamo-Wisla Plock 29-20 în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin
Dinamo-Wisla Plock 29-20 în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin

FINAL / Dinamo – Wisla Plock 29-20

Min 55 / Dinamo – Wisla Plock 27-18

Min 50 / Dinamo – Wisla Plock 25-17

Min 45 / Dinamo – Wisla Plock 21-14

Min 40 / Dinamo – Wisla Plock 18-13

Min 37 / Dinamo – Wisla Plock 17-12

A început repriza secundă a meciului Dinamo – Wisla Plock

PAUZĂ/ Dinamo – Wisla Plock 13-10

Min 27 / Dinamo – Wisla Plock 12-9

Min 25 / Dinamo – Wisla Plock 10-9

Min 20 / Dinamo – Wisla Plock 8-6

Min 15 / Dinamo – Wisla Plock 6-4

Min 10 / Dinamo – Wisla Plock 3-2

Min 5 / Dinamo – Wisla Plock 1-1

UPDATE, 30 octombrie, ora 19:00. A început meciul Dinamo-Wisla Plock. Dacă bat, ”dulăii” se apropie de calificare.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO meciul Dinamo – Wisla Plock


Dinamo – Wisla Plock Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Partida Dinamo – Wisla Plock se joacă miercuri, 30 octombrie, de la ora 19:00, în sala Dinamo și se desfășoară în a șasea rundă a grupei D din Liga Campionilor la handbal masculin. Jocul este televizat pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV, dar puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Dinamo are un parcurs aproape perfect până acum, cu trei victorii și două egaluri, iar ultimul meci l-a susținut tocmai în Polonia, unde cele două echipe nu s-au putut departaja, la final tabela consemnând rezultatul de 26-26, deși câinii pot regreta că au trecut pe lângă victorie, având avans de două goluri cu un minut și jumătate înainte de final și ratând o imensă ocazie la 26-26.

ADVERTISEMENT
Dinamo – Wisla Plock. Imagine din meciul din Polonia, terminat la egalitate, 26-26

În Polonia a fost egalitate

În Polonia nu a mai stat între buturi iranianul El Heidaridad ci tunisianul Makrem Missaoui, care nu a apărat rău, dar parcă nu e totuși la nivelul iranianului. În atac Dinamo a avut multe momente bune, dar au fost și episoade în care au apărut nesincronizări la transmiterea mingii, de care Wisla a profitat pe contraatac.

Antrenorul Constantin Ștefan spune că a sesizat care au fost minusurile la meciul din Polonia și că echipa nu va mai repeta acele greșeli la partida retur din sala Dinamo, acolo unde câinii au obținut numai victorii până acum. Cele două echipe s-au întâlnit și sezonul trecut în grupe și atunci Wisla a câștigat acasă la limită iar Dinamo la București la trei lungimi.

ADVERTISEMENT
Dinamo – Wisla Plock. În Polonia dinamoviștii au comis erori de pasare a mingii și Wisla a profitat pe contraatac

Ar fi un mare pas spre calificare

Cu o victorie în acest meci șansele la calificare ar crește considerabil pentru dinamoviști. Bucureștenii ar face 10 puncte, cinci peste polonezi și ar mai avea de jucat cu Kristiansand și GOG Gudme în deplasare, Kadetten Schaffhausen și Chekhovskiye Medvedi acasă și socoteala pare a fi de simplă că ar fi suficiente doar alte două victorii pe teren propriu în fața unor adversari care sunt pe ultimele locuri pentru ca Dinamo să termine pe unul dintre primele două locuri și să meargă în etapa următoare a competiției.

ADVERTISEMENT