Life

Dinu Maxer, dezvăluire emoționantă despre fiica sa. Cât de des o vede după divorțul de Deea: „Am început să plâng extrem de tare”

Dinu Maxer a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiica lui. Fetița a ales să locuiască cu Deea după ce au divorțat.
27.06.2023 | 09:46
Dinu Maxer dezvaluire emotionanta despre fiica sa Cat de des o vede dupa divortul de Deea Am inceput sa plang extrem de tare
Cât de des își vede Dinu Maxer fiica Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer a vorbit despre relația pe care o are acum cu fetița lui. După ce el și Deea au divorțat, copii au ales să locuiască separat. În timp ce băiatul a rămas cu artistul, micuța și-a dorit să stea cu mama sa.

Cât de des își vede Dinu Maxer fiica după divorțul de Deea

Dinu Maxer și Deea au divorțat după 18 ani de relație și au fost nevoiți să găsească o soluție ca cei doi copii ai lor să nu simtă atât de mult schimbarea. Astfel, în timp ce artistul a rămas în casa lor, Deea s-a mutat în același bloc, transformând totul în „casa fetelor” și „casa băieților”.

ADVERTISEMENT

Căci Andreas, fiul ce la mare, a ales să locuiască cu artistul, iar fetița cea mică nu a vrut să se despartă de mamă. Între timp, Deea și-a refăcut deja viața cu Robert Drilea, care își petrece timpul cu cei doi copii, dar cât de des își vede Dinu fiica?

Într-un interviu acordat recent, Dinu Maxer a mărturisit că nu petrece atât de mult cu Maysa, însă atunci când se văd, se distrează de minune împreună. De altfel, el a povestit și o întâmplare emoționantă și a recunoscut că a plâns.

ADVERTISEMENT

„Nu stau foarte des cu ea, dar atunci când stau cu ea, eu mă joc. M-am jucat tot timpul cu copiii mei și am ajuns să fiu și eu cu telefonul tot timpul, să stau pe fază și să imortalizez momentele acestea.

De exemplu, singurul TikTok al meu cu peste un milion de vizualizări este cu fetița mea, așa că evident o filmez și îmi face plăcere. Mă uitam zilele trecute la un TikTok, eram în curtea grădiniței, o grădiniță cu o curte superbă și acolo în livadă, într-o căsuță.

ADVERTISEMENT

Mă jucam cu ea și o gâdilam. Era atât de fericită, că atunci când am revăzut filmarea am început și eu să plâng extrem de tare”, a dezvăluit Dinu Maxer despre fetița, pentru wowbiz.ro. 

Andreas a fost de acord cu divorțul

Cât despre Andreas, Dinu Maxer a declarat că băiatul a fost de acord atunci când el și Deea l-au anunțat că vor divorța, deoarece nu mai voia să-i audă cum se ceartă. Pentru el, atmosfera din familie deveniseră stresantă.

ADVERTISEMENT

„Băiețelul meu, Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat, spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație fiindcă consideră că s-a ajuns la final, mi-a spus că e mai bine așa. Tocmai pentru că nu ne mai certăm.

Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre.(…) Faptul că copiii se plimbă de la un apartament la altul, aici e genialitatea situației. Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță”, a mai spus Dinu Maxer.

ADVERTISEMENT