Life

Deea Maxer, întâlnire între copii și noul iubit! Robert este topit după micuţii lui Dinu Maxer. Imaginea emoționantă pe care a postat-o artista

Deea Maxer a postat o imagine emoționantă cu ea, noul partener și copiii săi. Bărbatul este topit după micuții lui Dinu Maxer.
14.05.2023 | 17:00
Deea Maxer intalnire intre copii si noul iubit Robert este topit dupa micutii lui Dinu Maxer Imaginea emotionanta pe care a postato artista
Deea Maxer, noi amănunte din relația sa cu Robert Drilea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deea Maxer este tot mai fericită alăturit de noul partener. Vedeta i-a făcut cunoștință iubitului cu copiii săi, iar drept dovadă sunt postările de pe rețelele de socializare. Ce imagini a făcut publice de curând fosta soție a lui Dinu Maxer.

Deea Maxer, noi imagini alături de noul partener. Ce gest emoționant a făcut iubitul vedetei față de fetița ei

Deea Maxer nu se mai ascunde de ochii lumii și oferă tot mai multe detalii din relația sa cu Robert Drilea. De altfel, povestea de dragoste dintre cei doi pare să fie foarte serioasă, iar bărbatul se implică în a-i crește fetița, care a rămas în custodia Deei, odată cu separarea de Dinu Maxer.

ADVERTISEMENT

Artista a publicat duminică, pe Instagram, o imagine în care se vede că Robert colorează alături de micuța sa. Astfel, reiese că fetița s-a atașat de noul membru al familiei și îl acceptă în viața mamei ei. Totul se întâmplă la aproape două luni de când părinții săi au luat-o pe drumuri diferite.

Fetita Deei Maxer coloreaza cu noul iubit al vedetei
Iubitul Deei Maxer o ajută pe fetița acesteia să coloreze. Sursa foto: Instastory

 

Tot de curând, Deea Maxer a redistribuit o postare prin care lasă de înțeles că și-a găsit pacea interioară, după toată agitația de care a avut parte în ultima vreme, dar și că nu mai pune preț pe opiniile celor din jur, pentru a le demonstra că nu au dreptate.

ADVERTISEMENT

”Va veni o vreme când când pacea și liniștea ta interioară va fi mult mai importantă decât să demonstrezi unora că nu au dreptate”, a fost mesajul distribuit de vedetă pe Instagram, după mai multe zvonuri asupra relației sale.

Cine este Robert Drilea, noul partener al Deei Maxer

Între Deea Maxer și Robert Drilea există o diferență de vârstă, dar asta nu i-a împiedicat să formeze un cuplu. Robert are 30 de ani, iar Deea 33 de ani. Ei s-au afișat public după ce gurile rele au vehiculat la scurt timp după divorțul Deei Maxer de Dinu că aceasta s-ar iubi cu un medic estetician, foarte bogat, însă lucrurile nu stau așa.

ADVERTISEMENT

Surse din anturajul lui Robert Drilea au dezvăluit pentru Click faptul că tânărul nu este un bărbat extrem de bogat, așa cum s-a spus, ci are o meserie din care câștigă modest. Concret, lucrează la un service auto și contribuie la vânzarea mașinilor.

”Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șefului lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, ne-au spus surse apropiate din anturajul celor doi”, a precizat o sursă pentru publicația menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: