Life

Dinu Maxer, noi detalii după despărțirea de Deea. Unde vrea să plece artistul. “Sunt refăcut și dornic de o vară caliente”

Dinu Maxer a oferit noi detalii din viața lui, după divorțul de Deea. Cântărețul a anunțat că are planuri mari pentru această vară.
06.07.2023 | 07:18
Dinu Maxer noi detalii dupa despartirea de Deea Unde vrea sa plece artistul Sunt refacut si dornic de o vara caliente
Ce planuri are Dinu Maxer. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La câteva luni după divorțul de Deea, Dinu Maxer a oferit noi detalii din viața lui. Cântărețul și-a făcut planurile pentru această vară, care va fi una plină de proiecte.

Dinu Maxer, noi detalii după divorțul de Deea. Ce planuri are pentru această vară

Până acum, anul acesta a fost unul destul de plin pentru Dinu Maxer, iar cântărețul are proiecte în continuare. Vara aceasta, fostul Deei Maxer va merge destul de des pe litoral în interes profesional, dar și alături de copii.

ADVERTISEMENT

Artistul a relansat trupa Axxa, după aproape 20 de ani de la destrămare, iar recent a apărut primul lor videoclip. Formația a avut deja un concert și vor urma și altele, printre care și unul pe litoral, în Mamaia.

Totodată, Dinu Maxer a mai spus că se va implica în diverse evenimente, cum ar fi zilele orașului. În cadrul acestora, artistul prezenta și va cânta singur sau cu formația.

ADVERTISEMENT

Au trecut mai bine de trei luni de când Deea și Dinu Maxer au anunțat divorțul, însă cântărețul este mai bine acum și dornic de o vară “fierbinte”. Artistul are un proiect comun cu un alt muzician.

“În momentul acesta pot să spun sigur că sunt cu zâmbetul pe buze. Sunt refăcut și dornic de o vară caliente (n.r. fierbinte). Sunt implicat foarte mult în proiecte, mă plimb printre stațiuni cu fratele meu muzical Fabian Sanchez, din Columbia. 

ADVERTISEMENT

Avem un proiect împreună, filmăm și un clip, trebuie să prezint și Miss Plaja, concursul care anul acesta face 22 de ani de când se organizează și este prezentat de 15 ani, iar în cadrul concursului vom filma niște cadre din clip.

Mai apoi, cu fetele de la Miss Plaja vom mai filma pe malul mării, vedem, găsim niște cadre frumoase”, a declarat Dinu Maxer pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cu cine va merge Dinu Maxer la mare

În perioada verii, Dinu Maxer se va concentra mai mult pe muncă, dar va mai avea și zile libere. Singurele vacanțe plănuite pentru viitorul apropiat sunt cele cu copiii, pe care îi va duce pe litoral.

În plus, fostul soț al Deei Maxer își planifică vacanțele în afara sezonului estival. În calitate de artist, vara este destul de ocupat, fiind implicat în tot felul de proiecte. De exemplu, cântărețul a fost recent în Dubai, tot în interes profesional.

“Vacanțele de obicei, la mine, se întâmplă înainte și după sezonul estival din România, tocmai pentru că e normal ca eu să fiu artist în România, nu turist.

Tocmai ce m-am întors din Dubai, unde am fost la câteva festivaluri și proiecte de salsa și de unde am venit cu o promisiune de brand ambasador pentru un festival ce se va desfășura în Dubai anul viitor, iar românii vor fi coordonați de mine către acest eveniment.

Sunt în discuții cu mai multe hoteluri unde o să fac un program de seară împreună cu Andreas, iar legat de întrebarea ta cu vacanțele, ei bine vacanțele cu copiii sunt acum pe făgaș. Vineri am să merg cu cei mici, la noi pe litoral, eu cu Andreas și cu Maisa”, a mai spus Dinu Maxer pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT