Life

Cum au fost surprinși Dinu și Deea Maxer după divorț. Unde au fost văzuți împreună

Cum au fost surprinși Dinu și Deea Maxer după ce nu mai sunt împreună. Unde au fost văzuți împreună cei doi foști iubiți și soți.
17.06.2023 | 17:19
Cum au fost surprinsi Dinu si Deea Maxer dupa divort Unde au fost vazuti impreuna
Cum au fost surprinși Dinu și Deea Maxer. Foto Captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Cum au fost surprinși Dinu și Deea Maxer după divorț. Cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment. Iată despre ce este vorba.

Cum au fost surprinși Dinu și Deea Maxer

Dinu și Deea Maxer au participat împreună la serbarea de sfârșit de an a fiicei lor. Cei doi au mers împreună la eveniment și arată că cei mai importanți pentru ei sunt cei doi copii ai lor.

ADVERTISEMENT

Deși s-au despărțit, Dinu și Deea Maxer au participat împreună la serbarea micuței lor. Astfel, aceasta a simțit că ambii părinți sunt alături de ea.

Dinu și Deea Maxer au o relație civilizată de dragul copiilor lor. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, fac tot ce le stă în putință pentru a se înțelege bine.

ADVERTISEMENT

Ambii părinți au pozat lângă fetiță, dar nu au făcut și o poză împreună. Deea și Dinu Maxer mai au și un băiat, dar acesta este mai mare. Andreas are 12 ani.

Deea și Dinu Maxer cu fetița lor
Deea și Dinu Maxer cu fetița lor

Deea și Dinu Maxer au încercat să repare relația

Deea și Dinu Maxer au ajuns la divorț până la urmă, dar aceștia au luptat pentru a-și mai acorda o șansă. Conform artistului, au descoperit că sunt doar colegi de apartament.

ADVERTISEMENT

Astfel, au luat decizia de a se despărți până la urmă, deși au plecat inclusiv într-o escapadă romatică în încercarea de a găsi acea scânteie de la început.

„În momentul în care am conștientizat că suntem colegi de apartament și că dormim spate în spate, ne-am întrebat ce face: divorțăm sau ne mai dăm o șansă?!

ADVERTISEMENT

În momentul acela evident… realizam că nu e ok relația între noi, dar nu acceptam niciodată să mă despart de Deea și nu posesivitate, dar copiii, brand-ul Maxer, viața pe care o aveam și care era una frumoasă și construită, muncită împreună”, a declarat Dinu Maxer.

ADVERTISEMENT
Tags: