Life

Dinu Maxer, o nouă decizie neașteptată. Cu cine a înlocuit-o pe Deea pentru concertele de pe litoral

Decizia neașteptată a lui Dinu Maxer, referitor la concertele de pe litoral. Cu cine și-a înlocuit fosta soție, Deea Maxer.
04.05.2023 | 19:45
Dinu Maxer o noua decizie neasteptata Cu cine a inlocuito pe Deea pentru concertele de pe litoral
Deea si Dinu Maxer au divorțat la notar la finalul lunii martie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi detalii despre Deea și Dinu Maxer după ce au divorțat. Dinu Maxer nu mai ia parte cu fosta sa soție la concerte, inclusiv la cele de pe litoral. Cu cine a hotărât să o înlocuiască. Fanii artistului au rămas surprinși atunci când au aflat.

Cu cine se va prezenta Dinu Maxer la concerte după divorțul de Deea Maxer

De la finalul lunii martie, Deea și Dinu Maxer sunt printre primele subiecte ale presei mondene, după ce au anunțat că pun capăt unei căsnicii, de aproape două decenii, în care păreau că se înțeleg de minune, mai ales că au făcut și doi copii împreună, o fiică și un băiat.

ADVERTISEMENT

Deea și Dinu Maxer, până să divorțeze, nu erau văzuți unul fără altul la evenimente, mai ales acolo unde erau solicitați să cânte sau să întrețină atmosfera cu un număr de dans, executat de Deea Maxer. În prezent, lucrurile s-au schimbat total în viața celor doi.

Fostul cuplu și-a anulat contractele pe care le avea planificate pentru această vară, pentru sezonul estival, de la mare. Dinu Maxer, însă, a hotărât să-și continue profesia fără Deea. A anunțat că de acum încolo va fi văzut doar cu fiul său, Andreas, care locuiește, de altfel, cu el.

ADVERTISEMENT

Andreas se va ocupa de partea dedicată copiilor, de la evenimentele pe care le va susține cu tatăl său. Adolescentul le va cânta celor din generația sa, iar Dinu Maxer se declară mândru de băiatul lui, mai ales că deja face asta de ani de zile, deci nu va fi o noutate pentru el.

”În ceea ce privește marea, litoralul, statul la mare în hotelul celebru în care stăm noi, nu vom mai merge împreună. Contractul l-am preluat eu cu Andreas. Andreas se ocupă de momentul de început cu copiii.

ADVERTISEMENT

De ani de zile face acest lucru și le cântă copiilor. În partea a doua cântăm, dansăm show interactiv. Nu face show de belly dance”, a declarat Dinu Maxer pentru Antena Stars, oferind noi detalii despre divorțul de Deea Maxer.

De când au pus capăt căsniciei, Deea și Dinu Maxer locuiesc separat, alături de copiii lor, (fetița a rămas cu artista, iar băiatul cu artistul, n.r), iar toți patru nu au mai apucat să ia masa împreună de aproape 30 de zile, a mai dezvăluit celebrul DJ.

ADVERTISEMENT

”Sincer să fiu, nu s-a mai întâmplat acest lucru de vreo o lună de zile, adică înainte de divorț. Probabil să se mai întâmple, în momentul acesta clar nu”, a mai precizat Dinu Maxer pentru sursa menționată.

Deea Maxer locuiește în apropiere de Dinu Maxer după divorț. Din ce motiv

Chiar dacă nu mai formează o familie, Deea și Dinu Maxer au încercat să nu creeze o distanță mare între copii. Astfel, Deea și-a cumpărat un apartament cu două etaje mai jos, în aceeași clădire unde a locuit anterior cu DJ-ul. Aici, stă cu fetița și mama sa, care s-a mutat la ea. Cei doi frați se pot vizita când vor ei, locuind în apropiere.

Deea și Dinu Maxer au divorțat la notar la finalul lunii martie. Foștii soți au făcut un anunț în acest sens pe rețelele de socializare. Sunt mai multe vehiculații despre motivul care a dus la ruptura căsniciei, printre care infidelitatea amândurora sau violența fizică manifestată de Dinu Maxer, dar acesta le-a negat într-un interviu pentru emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital: Sunt viu
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital: Sunt viu
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie