Sport

Discurs ca în filme al lui Adrian Mititelu jr. după FC U Craiova – U Cluj 3-2. Cuvintele emoționate transmise în vestiar după o victorie crucială! Video

Adrian Mititelu jr. a mers în vestiarul jucătorilor după meciul câștigat de FC U Craiova 1948 în fața Universității Cluj, scor 3-2.
27.04.2024 | 22:18
Discurs ca in filme al lui Adrian Mititelu jr dupa FC U Craiova  U Cluj 32 Cuvintele emotionate transmise in vestiar dupa o victorie cruciala Video
Discurs ca în filme al lui Adrian Mititelu jr. după FC U Craiova - U Cluj 3-2. foto: captură facebook FCU Craiova
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a învins Universitatea Cluj, scor 3-2, în etapa cu numărul 7 a play-out-ului SuperLigii. Formația patronată de Adrian Mititelu a bifat prima victorie după 12 partide și a urcat pe locul 13.

Adrian Mititelu jr. a văzut meciul FC U Craiova – U Cluj 3-2 din lojă

După ce recent a fost internat Spitalul de Urgențe ”Floreasca” după ce a luat o supradoză de pastile antidepresive, Adrian Mititelu jr. a fost prezent pe stadion la meciul câștigat de formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

Acesta a ales să nu stea lângă tatăl său în loja stadionului din Craiova, cel cu care a avut un conflict după rezultatele slabe ale echipei din meciurile precedente.

Adrian Mititelu jr., discurs în vestiar după FC U Craiova – U Cluj 3-2

La final, Adrian Mititelu jr. a mers în vestiarul echipei pentru a le transmite un mesaj de încurajare jucătorilor antrenați de Eugen Trică, având în vedere că lupta pentru salvarea de la retrogradare se va da în ultimele două etape.

ADVERTISEMENT

”În primul rând, mă bucur să vă revăd, după o săptămână dificilă pentru mine și după câteva luni grele ale voastre. Aș vrea să vă transmit că îmi doresc să ducem mai departe tradiția acestui joc minunat.

Aici este vorba de o poveste. O poveste care a început în 2017, în liga a doua. Este atât de trist că avem atât de mulți jucători talentați și totuși arătăm o variantă foarte proastă a echipei.

ADVERTISEMENT

Totul este în mintea voastră. Este vorba de sacrificiu și atitudine. Totul este înăuntrul vostru. Și voi trebuie să continuați această poveste. 

Juan, mă uit la tine. Ești unul dintre lideri. Pe teren trebuie să îți încurajezi constant colegii. Azi a fost un meci greu și am văzut sacrificiile făcute de fiecare dintre voi”, a declarat Adrian Mititelu jr.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu jr. le-a cerut fotbaliștilor să fie concentrați pentru ultimele două jocuri

Adrian Mititelu jr. a continuat prin a le cere jucătorilor din Bănie să fie concentrați în ultimele două jocuri ale acestui sezon pentru ca FC U Craiova 1948 să își îndeplinească obiectivul.

”De asta am câștigat acest meci, datorită acestei atitudini. Toată lumea de pe teren, antrenorul, chiar și suporterii au contribuit. Trebuie să uitați ce s-a întâmplat în ultimele 4 luni.

Acum trebuie să obținem aceste 6 puncte în două meciuri. Dacă reușiți să faceți asta, vom fi salvați. Nu vom mai fi nevoiți să jucăm barajul cu orice echipă din liga a doua.

Nu vreau să văd că veți fi relaxați după meciul de azi. Azi nu va însemna nimic, dacă veți pierde următoarele două meciuri. Vă rog să fiți concentrați! Și vă rog, gândiți-vă la noi, ca și club.

Vă voi spune o poveste despre familia mea. În 2011 am fost omorâți și îngropați de Federația Română de Fotbal. Eu am trăit cu 15 euro pe săptămână, timp de 5 ani. Vă rog, nu renunțați! Familia mea a depus atât de mult efort și a sacrificat totul pentru această echipă.

Doar gândiți-vă la noi, la povestea noastră. Am fost și suntem îndrăgostiți de fotbal. Vă rog să continuați această poveste frumoasă! Îmi doresc să nu fiți voi cei care o vor încheia.

Voi sunteți o echipă! Voi sunteți parte din poveste! Sunteți conștienți de asta? Și nu fiți supărați dacă nu jucați, vorbesc cu Chițu. Fiți mândri chiar și cu 5 minute jucate. Toți trebuie să fiți fericiți cu faptul că sunteți aici.

Noi suntem unicii noștri dușmani acum. Trebuie să mergem la Arad și să îi distrugem. Despre asta e vorba. Deci ce este de făcut? Îi distrugem!”, a mai declarat Adrian Mititelu jr.

ADVERTISEMENT