Sport

Adrian Mititelu Jr, în tribune la FC U Craiova – U Cluj. Decizie surpriză în legătură cu tatăl său

Adrian Mititelu Jr. a revenit pe stadion după problemele suferite în ultima săptămâna. Acesta a luat decizia de a nu sta lângă tatăl său
27.04.2024 | 18:45
Adrian Mititelu Jr in tribune la FC U Craiova  U Cluj Decizie surpriza in legatura cu tatal sau
Adrian Mititelu pare că a trecut peste momentele dificile din ultima săptămâna. Acesta a fost surprins pe stadion la FC U Craiova -U Cluj
ADVERTISEMENT

FC U Craiova primește vizita Universității Cluj în etapa a 7-a a playout-ului. Oltenii speră să rupă șirul de 12 meciuri consecutive fără victorie și să obțină 3 puncte extrem de importante pentru salvarea de la retrogradare.

Mititelu Jr a revenit pe stadion

FC U Craiova trece printr-o perioadă extrem de complicată atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ. Recent, Adrian Mititelu Jr, fiul patronului craiovenilor, a trecut prin momente cumplite. Acesta a fost internat la Spitalul de Urgențe ”Floreasca” după ce a luat o supradoză de pastile antidepresive. Informația a fost confirmată chiar de tatăl său.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. pare că a reușit să depășească problemele din ultima săptămână. Acesta a fost surprins pe stadion la meciul FC U Craiova – U Cluj. Interesant este faptul că acesta a decis să nu stea lângă tatăl său.

Mititelu Jr.: „Am stat în comă 10 ore”

Mititelu Jr a vorbit cu Horia Ivanovici la FANATIK despre incidentul avut. Acesta a explicat că a reușit să treacă peste evenimentul nefericit, însă a fost la limită.

ADVERTISEMENT

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!!

Am luat mai multe, nu mai știu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper că în 2-3 zile să ies din spital. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a povestit Adrian Mititelu Jr, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Conflict în familia Mititelu

Cei doi membri ai familiei Mititelu au avut niște schimburi de replici dure în ultima perioadă și se pare că relația dintre Adrian Mititelu și fiul său este în continuare rece. Mititelu Jr. l-a acuzat pe tatăl său pentru dezastrul de la echipă.

„Este rezultatul unui management foarte slab! Toți cei de la această echipă… Absolut toată lumea, de la acționari până la ultimul om de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la echipa asta! E singura șansă că această echipă să scape de la retrogradare! E singura șansă! Trebuie să spunem adevărul.

ADVERTISEMENT

Primii care trebuie să-și dea demisia suntem noi. Așa ceva nu s-a mai pomenit! Este o lipsă totală de profesionalism! De aia suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Am pierdut cu Voluntari… Ăsta e adevărul, vă spun eu”, a transmis Adrian Mititelu Jr după eliminarea din Cupa României.

ADVERTISEMENT