News

Discurs halucinant al “împărătesei propagandei” din Rusia. În fața lui Putin, îi numește pe ucraineni canibali: ”Vă vom ajuta să-i ucideți”

Vladimir Putin și-a decorat marți o parte dintre apropiați. Printre ei, șefa postului Russia Today, numită și ”împărăteasa propagandei”.
21.12.2022 | 20:00
Discurs halucinant al imparatesei propagandei din Rusia In fata lui Putin ii numeste pe ucraineni  canibali Va vom ajuta sai ucideti
Margarita Simonian conduce Russia Today din 2005 Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Putin a înmânat decorațiile în timpul unei ceremonii de marți de la Kremlin. În momentul în care Margarita Simonian, cunoscută ca “împărăteasa propagandei” primea Ordinul de Onoare, la un moment dat s-a aplecat spre Putin și i-a șoptit ceva la ureche.

Discurs halucinant al “împărătesei propagandei” din Rusia

Ceremonia de decernare a medaliilor a fost transmisă de televiziunea Russia Today (RT) .

În timpul ceremoniei, Vladimir Putin a înmânat decorații, printre altele: liderilor ruși din cele patru regiuni ucrainene anexate ilegal, printre care Denis Pușilin și Leonid Pașchnik.

ADVERTISEMENT

„Nu am emoții să vorbesc în public în mod normal, dar acum văd în fiecare zi ce se întâmplă în Donețk și nu pot să nu mă îngrijorez.

Vă mulțumesc pentru că, cu durere și sânge, smulgeți oamenii noștri din gura însângerată a acestor canibali. Vă mulțumesc că v-ați decis să faceți asta.

ADVERTISEMENT

Și noi vă vom ajuta să-i exterminați pe acești canibali atâta timp cât va fi nevoie. Slujesc Rusia”, a declarat Margarita Simonian, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din Rusia.

În lunile de când Putin a invadat Ucraina, Simonian s-a remarcat în repetate rânduri prin declarațiile făcute. În luna mai, șefa RT spunea că războiul „este pentru totdeauna” și că cine studiază în Occident „merge direct în iad”, asta deși chiar Simonian a studiat în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

„Peste 10 ani veți spune -Mulțumesc foarte mult-. Mulțumesc că copilul meu nu a studiat niciodată în Occident, fiindcă copilul tău va rămâne o persoană normală”, a declarat ea atunci. „Indiferent ce se întâmplă și cum ne comportăm noi, confruntarea cu ei [Occidentul] va fi pentru tot restul vieților noastre”, a mai spus șefa Russia Today.

Simonian a publicat o fotografie pe internet în care aceasta pozează alături de Denis Pușilin , liderul autoproclamatei Republici Populare Donețk.

ADVERTISEMENT

“Împreună cu Rusia vom învinge”, a spus Pușilin în discursul său de acceptare.dicu

Simonian conduce televiziunea Russia Today din 2005, atunci când a fost numită în funcția de redactor-șef deși avea doar 25 de ani.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată