News

Ce s-a întâmplat la o zi după ce discuția lui Putin cu Trump a devenit virală! „Vom ataca Moscova”

Ce s-a întâmplat la o zi după ce discuția lui Vladimir Putin cu Donald Trump a devenit virală! Ce a spus John Daly, campionul la golf despre cel care a înregistrat totul
06.03.2022 | 15:54
Ce sa intamplat la o zi dupa ce discutia lui Putin cu Trump a devenit virala Vom ataca Moscova
ADVERTISEMENT

La o zi după ce a apărut un videoclip controversat cu jucătorul de golf PGA Tour Champions, John Daly, vorbind la telefon cu fostul președinte Donald Trump despre interacțiunile acestuia cu președintele rus Vladimir Putin în timpul mandatului, Daly a ieșit la atac.

Ce s-a întâmplat după discuția lui Putin cu Trump!

Sportivul a ieșit la atac și a aruncat totul pe persoana anonimă care a înregistrat conversația și a postat-o pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În timpul conversației cu Daly, potrivit unui videoclip postat pe Instagram, Donald Trump a spus că „s-a înțeles grozav” cu Putin cât a condus Casa Alba.

Mai mult decât atât, acesta părea să sugereze că Rusia nu a invadat Ucraina când era el președinte pentru că a amenințat că va bombarda Moscova.

ADVERTISEMENT

„Toți spun: „Oh, el este o putere nucleară”, a spus Donald Trump în videoclipul postat de mai multe instituții media.

„Știi, a fost un prieten de-al meu. M-am înțeles grozav cu el. Îi spun: „Vladimir, dacă o faci, lovim Moscova.” I-am spus: „Vom lovi Moscova.” Și el m-a crezut într-un fel, ca 5 la sută, 10 la sută. Asta este tot ce ai nevoie”, a zis Donald Trump.

ADVERTISEMENT

Daly a spus că unul dintre cunoscuții săi din Newport Beach a plasat apelul pe difuzor, astfel încât toată lumea să poată auzi, dar nimeni nu știa că apelul și videoclipul erau înregistrate.

„L-am sunat pe (Trump) doar pentru a vedea cum se descurcă, l-am verificat”, a spus Daly după a doua rundă a Hoag Classic la Newport Beach Country Club, vorbind exclusiv cu Southern California News Group. „Nu am văzut pe nimeni filmând nimic. Trebuie să fi făcut-o fără ca nimeni să-l vadă.”

ADVERTISEMENT

Daly a transmis că este supărat pentru apariția clipului, mai ales că îl consideră pe Trump un prieten și nu ar vrea niciodată să-l arunce într-o lumină negativă.

„Știm acum cine a făcut-o, cine a filmat-o”, a spus Daly, refuzând să identifice persoana. „Nemernicul ăla. Suntem foarte supărați pe el. Mi-am cerut scuze domnului Trump.

„Nu sunt acel tip, nu aș face niciodată asta. Nu a fost chiar așa de rău (ce a spus Trump), dar sunt prietenul lui și nu i-aș face niciodată asta. Oricine a făcut-o (a postat primul videoclipul) trebuie să fi vândut”, a mai zis jucătorul de golf.

Daly a spus că nu înțelege de ce cineva ar posta un videoclip în care era conversația sa cu fostul președinte.

„Oamenii vorbesc despre (de) conversație, nu despre cine a postat-o. Nu știu de ce oamenii (ar) ar face-o. Mă tem . . . Sper că domnul Trump este bine cu mine. Nu i-aș face niciodată asta.”, a mai adăugat Daly.

Întrebat dacă l-a contactat pe Trump pentru a-și cere scuze, Daly a răspuns că nu. „Am vorbit cu câțiva oameni din personalul său. Erau supărați.”, a mai zis sportivul.

ADVERTISEMENT