Sport

Dispută în direct la TV între Adrian Mititelu și Radu Naum: „Dați exemple pe care le vreți!” / „Vă auziți bine?”

Adrian Mititelu și Radu Naum au avut o dispută pe tema drepturilor TV, despre care patronul lui FC U Craiova spune că sunt defectuoase față de alte țări.
19.07.2022 | 20:38
Disputa in direct la TV intre Adrian Mititelu si Radu Naum Dati exemple pe care le vreti  Va auziti bine
Dispută în direct la TV între Adrian Mititelu și Radu Naum. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a spus că patronii cluburilor din SuperLiga sunt cei care ajută, de fapt, drepturile de televiziune să fie atât de crescute.

Dispută în direct la TV între Adrian Mititelu și Radu Naum

Radu Naum și Adrian Mititelu au avut o dispută în direct la TV pe tema drepturilor de televizare a meciului, totul pornind de la discuția privind meciul dintre FC U Craiova și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„CFR joacă joi și miercuri, inițial era programată marți, iar LPF a făcut o solicitare la UEFA și a fost aprobată. Noi nu am vrut să mutăm ziua meciului, pentru că am jucat un singur meci, după care ar fi fost două săptămâni pauză și mergeam direct la FCSB.

Noi avem nevoie de minge, s-a văzut asta și la meciul cu Farul, pe care l-am dominat în mare parte!, a început discursul Adrian Mititelu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Radu Naum –Nu mai sunt accidente, pe noi ne scoate Armenia.

Adrian Mititelu – Nu mai sunt echipe mici acum, nu mai sunt cum erau acum 10 ani, acum și echipele din țări precum Armenia sunt bune și pot pune probleme. Așa și pe noi, acum 30 de ani când câștigam împotriva celor mari, ei ne credeau echipe mici și credeau că suntem surprize.

Radu Naum – Aș fi de acord dacă ar fi fost un accident, dar ăsta nu mai e un accident de-acum.

Adrian Mititelu – Părerea mea e că fotbalul din România a crescut mult, au apărut stadioane noi, au apărut jucători tineri, echipele sunt bune pentru vremurile pe care le trăuim, numai drepturile TV au scăzut, ăsta e adevărul.

ADVERTISEMENT

Radu Naum – Dumneavoastră vorbiți serios? Deci drepturile TV sunt problema? Ia să vă uitați la Bulgaria, Croația și alte țări de pe lângă noi.

Adrian Mititelu – Nu vă supărați, acolo se oferă ceva mult mai bun decât oferiți!

„De ce nu mergeți la alții, dacă aici nu e bine?”

Ion Crăciunescu a intervenit pentru un scurt moment, în care l-a certat pe Adrian Mititelu pentru afirmația făcută: „Dar de ce nu mergeți la alții, dacă aici nu e bine?”. Discuția a continuat însă între Radu Naum și Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Radu Naum – Și în Croația sunt oameni care plătesc firme de cablu, peste tot.

Adrian Mititelu – Dați exemple care vă convin. Bine, acum nu sunt pregătit pentru un asemenea subiect.

Radu Naum – Vă spun eu, doar în Polonia, drepturile TV sunt plătite mai bine, dar acolo piața e dublă, dacă nu chiar triplă.

Adrian Mititelu – Eu vă înțeleg, dumneavoastră apărați locul unde munciți, dar eu cred că nu sunt bine plătite. E și această bulă pesimistă, ca și cum, vezi Doamne, ce bine că primesc cluburile banii la ce fotbal joacă, dar adevărul este că noi facem o favoare televiziunilor, că le oferim oamenilor posibilitatea să aibă pe ce să plătească banii de cablu.

Radu Naum –  Deci dumneavoastră credeți că faceți o favoare televiziunilor?

Adrian Mititelu – Da, da, așa cred. Pentru că eu aduc 3 milioane de euro de acasă în afară de ce aduce clubul ca să țin o echipă.

Radu Naum – De ce nu faceți un management mai bun, prin care să nu mai fiți nevoit să aduceți bani de-acasă.

Adrian Mititelu – Acest management de care vorbiți, ar fi bine să îl puneți în practică la dumneavoastră, e ușor să vorbești de afară. Ce face statul român pentru cluburile astea de fotbal? Avem vreo facilitate, ceva?

Radu Naum – Aveți facilitatea contractelor fotbaliștilor.

Adrian Mititelu – Da, e adevărat!

Radu Naum – Bine, să revenim la bază, avem opinii diferite și a mea e susținută de fotbalul românesc în exterior. Am ajuns să treacă Luxemburg peste noi.

Adrian Mititelu – Ce se întâmplă acum, e numai vina celor de acum 20 de ani, degeaba îi înjurăm pe cei de acum, pentru că nici ei nu sunt grozavi, dar vina e celor de acum 20 de ani.

ADVERTISEMENT