Sport

Adrian Mititelu, atac la rivala Universitatea Craiova: „Vreau să îl văd pe Mihai Rotaru luptându-se în Liga 4”

Adrian Mititelu vrea ca FC U Craiova 1948 să devină o forță în SuperLiga. Finanțatorul oltenilor a lansat un atac la adresa rivalului de la Universitatea, Mihai Rotaru.
16.07.2022 | 13:30
Adrian Mititelu atac la rivala Universitatea Craiova Vreau sa il vad pe Mihai Rotaru luptanduse in Liga 4
Adrian Mititelu are planuri mari la FC U Craiova 1948: „Vrem să spargem gheața”
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 se anunță a fi o formație cu pretenții ridicate începând cu sezonul 2022-2023 din SuperLiga. Înaintea primei partide din campionat cu Farul Constanța, care este programată duminică, de la ora 18:30, Adrian Mititelu, a declarat că își dorește să schimbe fața clubului din Bănie.

Adrian Mititelu are planuri mari cu FC U Craiova 1948: „Echipa a revenit la un nivel bun spre foarte bun”

Finanțatorul oltenilor a anunțat că FC U Craiova 1948 are ca obiectiv calificarea în play-off-ul din SuperLiga în acest sezon. Adrian Mititelu a declarat că formația din Bănie își propune să devină o echipă cu pretenții, iar pentru asta are nevoie de ajutorul suporterilor.

ADVERTISEMENT

„Urmează un campionat special pentru acest club, după o perioadă foarte grea din toate punctele de vedere. Urmează un campionat extrem de important pentru noi. Vrem să spargem gheața și să devenim o echipă care să aspire pentru vârful clasamentului dintr-o echipă mediocră care să se mulțumează cu rămânerea în SuperLiga”, a spus Adrian Mititelu.

„Lotul este destul de echilibrat și probabil va fi îmbunătățit cu unu-doi jucători până în etapa a treia sau a patra. Lotul și-a propus să readucă spiritul FC U unde a fost foarte mult timp. Avem nevoie foarte mare de sprijinul suporterilor, care din păcate se lasă așteptați”, a mai spus finanțatorul „alb-albaștrilot”.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul oltenilor, mesaj pentru suporterii lui FC U Craiova 1948: „Trebuie să își aducă contribuția în această ecuație”

Adrian Mititelu a declarat că susținerea fanilor în mediul online nu este îndeajuns pentru echipă și își dorește ca suporterii să își facă apariția pe stadion într-un număr mai mare. Acesta susține că FC U Craiova nu își va putea atinge obiectivele propuse fără susținere.

„Mi-aș dori să înțeleagă că este o diferență mare dintre a comenta pe mijloacele de comunicare electronice și a fi la stadion. Noi nu putem să rezolvăm aceste probleme, iar când spus probleme mă refer la bătălia pentru play-off și urcarea în ierarhia fotbalului românesc, fără sprijinul suporterilor”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că m-am făcut datoria cu vârf și îndesat, iar echipa a revenit la un nivel bun spre foarte bun. Suporterii trebuie să își aducă contribuția în această ecuație, altfel va fi foarte greu. De doi ani suntem într-o situație economică destul de grea, care se datorează unei situații proaste din lume”, a spus patronul lui FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu spune că situația financiară a clubului din Bănie a fost afectată de pandemia de Covid-19 și conflictul izbucnit de Rusia în Ucraina. Acesta a declarat că până acum a reușit să asigure un buget bun formației FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

„Pandemia și războiul din Ucraina au creat probleme economice foarte mari tuturor și implicit și nouă, dar am reușit să menținem echipa pe linia de plutire și chiar să asigurăm un buget care să ne dea speranțe. Aștept din partea suporterilor care au mai rămas, 10.000 sau 15.000, o prezență mai activă alături de echipă”, a mărturisit Adrian Mititelu.

„O prezență care să ne dea putere și încredere, care se obține prin sprijinul suporterilor. În Craiova sunt două echipe, iar oamenii sunt puțin răsfățați pentru că au de unde să aleagă. Am investit peste 30 de milioane de euro în fotbalul din Craiova și am făcut închisoare nevinovat pentru asta. Mi-am sacrificat totul pentru fotbal și aștept o parte din aportul suporterilor”, a spus finanțatorul oltenilor.

Adrian Mititelu, atac la Mihai Rotaru: „ Să vină cineva să dezafilieze acest club”

Războiul dintre cele două formații din Bănie continuă, după ce Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare. Finanțatorul lui FC U Craiova 1948 nu a ratat ocazia de a lansa un atac asupra lui Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova.

„Să vină cineva să dezafilieze acest club, CS U Craiova, să îi ia toți jucătorii și să îl dea afară din oraș. Să îl vedem pe Mihai Rotaru luptânde-se în Liga 4, cu toate afacerile blocate și să o ia de jos, să vedem dacă va mai reuși să revină în Liga 1”, a declarat Adrian Mititelu.

„Să nu îi dea nimeni nimic, să nu se facă stadion și baza de la Lunca Jiului. Este frumos să primești o echipă direct în Liga 2 și să ai la dispoziție un anumit brand și forța politică din oraș îți oferă sponsori. Aș fi foarte curios cum ar reacționa el și cei din jurul lui, dacă s-ar întâmpla ce s-a întâmplat cu mine”, a încheiat patronul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT