Life

Divorț de 25 de milioane de euro! Prodanca începe lupta și scoate arma secretă împotriva lui Reghe. “E averea făcută pe șmecheria și pe munca ei”

Anamaria Prodan începe adevărata luptă după divorțul intentat de Laurențiu Reghecampf, cea pentru avere! Fanatik a aflat care este suma pusă în joc.
12.10.2021 | 12:42
Divort de 25 de milioane de euro Prodanca incepe lupta si scoate arma secreta impotriva lui Reghe E averea facuta pe smecheria si pe munca ei
Anamaria Prodan începe lupta pentru avere după divorțul de Laurențiu Reghecampf
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan are o armă secretă în lupta pentru avere, în urma divorțului anunțat de Laurențiu Reghecampf! FANATIK a aflat detalii, în exclusivitate, despre marea miză pentru care impresara merge până în pânzele albe, dar și ce strategie are pentru a câștiga.

Divorțul care zguduie din temelii lumea showbiz-ului ajunge într-o nouă etapă. Anamaria intră ”pe teren” mai pregătită ca niciodată în obținerea averii. Potrivit informațiilor noastre, are șanse uriașe să marcheze golul de aur în poarta lui Reghe!

ADVERTISEMENT

O persoană apropiată de familia impresarei a declarat pentru FANATIK faptul că femeia de afaceri vrea să îi ia totul lui Laurențiu Reghecampf, până mai ieri… “Soarele ei”.  Suma despre care vorbim este, țineți-vă bine, 25 de milioane de euro!

Anamaria Prodan se bate pentru averea de 25 de milioane de euro în urma divorțului anunțat de Reghe: „E averea făcută pe șmecheria ei”

În averea pentru lupta căreia Anamaria Prodan este pregătită să scoată toate armele sunt incluși atât bani lichizi, cât și proprietățile, bijuteriile, mașinile de lux și bărcile!

ADVERTISEMENT

Mare parte din agoniseală este arogată de impresară, care a muncit enorm pentru lucrurile enumerate mai sus în timpul căsniciei cu antrenorul de fotbal.

„E averea făcută pe șmecheria, și munca ei, și pe milioanele moștenite de la maică-sa, Ionela Prodan”, a declarat o sursă din apropierea femeii de afaceri, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Ana garantează că Laurențiu Reghecampf nu știe ce îl așteaptă. În acest sens are deja pregătit cel puțin un avocat extrem de temut din Statele Unite ale Americii. Este vorba despre un specialist în Drept care se laudă cu procese grele câștigate. În ele au fost implicate personaje cunoscute la nivel internațional.

Impresara a găsit arma perfectă: avocatul Don Schiller

Impresara a confirmat că se bazează pe abilitățile lui Don Schiller, un avocat remarcat pentru că l-a ”mitraliat” în instanță pe Michael Jordan în procesul de partaj, printre alte succese notabile.

ADVERTISEMENT

„Dacă ajung la divorț, am să-mi iau cel mai puternic avocat din America, pe Don Schiller. Iar omul pe care îl voi ruga să stea lângă mine secundă de secundă va fi Dan Shomon. În momentul în care îi voi angaja, ei se vor ocupa de absolut tot. Cu ei am să mă sfătuiesc. N-am să iau nicio decizie până nu aud părerea lor.

Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei. Voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic. Eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, este declarația făcută de femeia de afaceri pentru ProSport.

Anamaria Prodam ar putea profita, așadar, de faptul că are cetățenie americană, având acces mult mai ușor la renumitul avocat. Despre cel care ar putea s-o reprezinte în procesul de partaj cu Reghe putem spune că a reușit, în anul 2002, să îi aducă 168 de milioane de dolari în conturile Juanitei Jordan, fosta nevastă a baschetbalistului american Michael Jordan.

O viață de poveste care se termină la tribunal

Divorțul despre care FANATIK a scris pentru prima oară în luna iunie a acestui an, confirmat zilele trecute, a stârnit o serie de reacții, cum era de așteptat.

Reghecampf s-a limitat la a anunța că a intentat divorțul, spunând, însă, că nu se va dezice vreodată de această căsnicie. În același timp, femeia de afaceri a spus că principala ei miză, dincolo de avere, este să își protejeze copiii, extrem de afectați de situația prin care trec cei doi.

Povestea de iubire dintre cei doi a fost una dintre cele mai mediatizate. Viața de lux pe care aceștia au dus-o a stârnit invidia multora, încă de la început.

Soții Prodan-Reghecampf, vedete de reality-show pe lângă afacerile cunoscute ale celor doi

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008. Din această relație a apărut și un copil, Laurențiu Junior, pe care vedeta îl iubește ca pe ochii din cap.

Anamaria mai are două fete dintr-o căsnicie anterioară, pe Rebecca și Sarah. Pe parcursul căsătoriei cu Laurențiu, impresara a avut grijă și de Luca. Băiatul provine dintr-o altă relație a antrenorului Universității Craiova.

În ciuda haosului creat acum de divorț, Anamaria și Laurențiu au reușit să se ferească de scandaluri în cei 13 ani de căsnicie. Au fost mereu extrem de atenți cu aparițiile lor.

Pe lângă afacerile în fotbal, cei doi au fost pentru o perioadă de vreme și vedete de reality-show. Show-ul „Prodanca și Reghe”, difuzat de Antene, a fost unul dintre cele mai urmărite din România în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT