Life

“Da, e adevărat, divorțăm!” Iată dovada foto că Reghe nu a glumit, cum susţine Anamaria Prodan. Exclusiv

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Reghe confirmă pentru FANATIK, Anamaria neagă. FANATIK prezintă dovada că antrenorul nu a glumit
17.06.2021 | 22:00
Da e adevarat divortam Iata dovada foto ca Reghe nu a glumit cum sustine Anamaria Prodan Exclusiv
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT
17-06-2021
19:03

FANATIK prezintă dovada negru pe alb că Laurenţiu Reghecampf nu a glumit cu privire la divorţul de soţia sa, Anamaria Prodan

FANATIK prezintă dovezile că Laurențiu Reghecampf nu „a glumit” la momentul când a anunțat, joi, că dorește să divorțeze de Anamaria Prodan! FANATIK „nu glumește” cu cei 500.000 de Cititori Unici, care îi vizitează site-ul zilnic, nici nu permite „glumițe” pe seama sa, doar face jurnalism de calitate, oferind publicului informații direct de la sursă!

Iată, pe minute, firul evenimentelor de joi:

Actul 1. La ora 14:22, Laurențiu Reghecampf îl sună personal pe Horia Ivanovici FANATIK. Abătut, confirmă criza cu soția Anamaria (știre oferită exclusiv în jurul prânzului de spynews.ro) și îi oferă lui Ivanovici o scurtă declarație în acest sens: “Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”. – vezi captura mai jos

reghe telefon horia ivanovici
La 14:22, Reghecampf il suna pe Horia Ivanovici si confirma ca va divorta in timpul discutiei, oferind si o declaratie scurta

Actul 2. La ora 14:38, Ivanovici îi transmite pe whatsapp lui Reghecampf știrea publicată pe site cu declarația sa despre divorţ. Având în vedere situația delicată din familie, Ivanovici îi dă și un scurt mesaj de îmbărbătare acestuia – vezi captura mai jos

reghe discutie horia ivanovici 2
La 15 minute distanta, Horia Ivanovici ii transmite lui Reghe linkul ce contine declaratia sa data in convorbuirea telefonica

Actul 3. La ora 14:49, Reghecampf îi răspunde lui Ivanovici și îi „mulțumește mult” pentru știre. Nu contestă declarația, nu se indignează, nu se amuză şi în niciun caz nu susține că „este o glumă”. Pentru că știe foarte clar că nu a glumit! – vezi captura mai jos

discutie horia ivanovici laurentiu reghecampf
La 14:49, Reghecampf ii multumeste pe whatsapp lui Horia Ivanovici, confirmand ca nu glumeste despre divort

Acesta este singurul adevăr, iar FANATIK va face întotdeauna presă de calitate, alegând să ignore ulterioarele declarații înşelătoare sau care prezintă cu tupeu adevărul distorsionat, în încercarea disperată de a arunca iarăși praf în ochii opiniei publice.

Ca un sfat de viață, despre familie nu poți face astfel de glume. Niciodată!

În rest, urăm fostului sau viitorului cuplu Reghecampf – Prodan sănătate și numai bine!

17-06-2021
17:24

Anamaria Prodan neagă divorțul de Reghecampf: "Laur a glumit"

La câteva ore după ce antrenorul confirmase despărțirea de Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru FANATIK, impresara continuă să nege divorțul, spunând că nu se pune problema unui divorț între ea și Laurențiu Reghecampf.

”Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, pentru PlaySport.ro.

17-06-2021
11:34

Laurenţiu Reghecampf, prima reacţie în exclusivitate pentru Fanatik: "Da, e adevărat, divorţăm!"

Contactat de FANATIK, Laurenţiu Reghecampf a confirmat informaţia potrivit căreia el şi soţia sa, Anamaria Prodan, urmează să divorţeze. Antrenorul a declarat că doreşte să păstreze discreţia cu privire la evenimentul anunţat.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Cei doi nu mai formează un cuplu.

Nu este prima oară când această informație apare în spațiul public, însă de data aceasta nu este vorba despre nimultucio bârfă.

Surse apropiate impresarei au confirmat pentru anumite publicații că decizia a fost luată și nu poate fi întoarsă din drum. Persoana care a inițiat divorțul a fost Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 13 ani de căsătorie. Antrenorul s-a mutat din vila unde locuia cu nevasta lui

Vestea divorțului, dată de spynews.ro, a luat pe toată lumea prin surprindere, tocmai pentru că s-a mai spus că între cei doi lucrurile nu ar sta tocmai roz.

Nu de mult, Anamaria Prodan și Laurențiu și-au reînnoit jurămintele, mai scrie spynews.ro. Faptul că acum s-a aflat că se separă îi surprinde pe toți.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat câteva lucruri din culisele acestui divorț cu totul neașteptat. Mai exact, așa cum precizam mai sus, Laurențiu a fost cel care și-a dorit să pună capăt acestei căsătorii.

Antrenorul s-a mutat din vila din Snagov unde locuia împreună cu nevasta lui, susțin sursele noastre. Acesta s-a mutat într-un apartament din București.

ADVERTISEMENT

S-au căsătorit în 2008 și au făcut împreună un băiat

Cei doi s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, iar anul acesta s-au împlinit exact 13 ani de la unul din cele mai frumoase momente din viața lor.

Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Junior, pe care impresara l-a născut în luna august a anului 2008, la câteva luni după ce s-a căsătorit cu acesta.

ADVERTISEMENT

Impresara a negat de fiecare dată că lucrurile nu ar fi tocmai roz în căsnicia ei. Anul trecut, într-un interviu acordat pentru o altă publicație, Anamaria a mărturisit că s-a săturat de acest subiect și că este tratată ca o adevărată regină de soțul ei.

„Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine.

Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic! (…) Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani.

Sunt mai răsfățată ca o regină! Îmi fac meseria și mă susține, colind cu jucătorii prin lume… Nu avem vreodată discuții de gelozie sau alte prostii. În familia mea domnește respectul, dragostea, ordinea și disciplina”, a spus anul trecut impresara pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT