Life

Divorț în plin război cu rușii. Primarul Kievului, părăsit de parteneră: ”Îi doresc lui Vitali toate cele bune…”

Divorț la Kiev în plin război cu rușii. Primarul capitalei Ucrainei a fost părăsit de parteneră. ”Îi doresc lui Vitali toate cele bune...”, a scris ea pe facebook.
16.08.2022 | 23:27
Divort in plin razboi cu rusii Primarul Kievului parasit de partenera Ii doresc lui Vitali toate cele bune
Primarul Kievului și soția lui divorțează în plin război cu Rusia. Sursa foto: facebook Natalia Klitschko
ADVERTISEMENT

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, și soția lui, artista Natalia Klitschko, divorțează în plin război cu Rusia. Cei doi au 25 de ani de căsnicie.

Primarul Kievului și soția lui divorțează în plin război cu Rusia, după 25 de ani de căsnicie

Anunțul despărțirii a fost făcut de Natalia Klitschko, pe contul său de facebook, în seara zilei de marți. Soția edilului de la Kiev precizează că separarea a fost luată de comun acord.

ADVERTISEMENT

De asemenea, solista ucraineancă a spus că va rămâne în relații de prietenie cu partenerul ei, chiar dacă o vor lua pe drumuri diferite. Ambii vor să-și crească armonios în continuare cei trei copii pe care îi au.

Printre toate acestea, cântăreața i-a transmis ”toate cele bune” lui Vitali Kliciko și a ținut să sublinieze și faptul că în viața fiecăruia va începe un nou capitol.

ADVERTISEMENT

”Sunt recunoscătoare pentru tot ce am avut în călătoria noastră de 25 de ani împreună… Divorțul nostru este o decizie reciprocă bine considerată.

Așa s-a întâmplat ca în timpul multor ani de viață în diferite țări, drumurile noastre s-au diversat treptat… Am crescut 3 copii minunați și vom fi părinții lor pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Încă avem o relație prietenoasă, plină de respect unul față de celălalt. Întotdeauna ne-am susținut și vom continua să ne susținem reciproc în orice circumstanță…..

Îi doresc lui Vitali toate cele bune… Începe un nou capitol din viața noastră…”, apare pe contul de facebook al soției lui Vitali Kliciko.

ADVERTISEMENT

Admiratorii Nataliei nu au ezitat să scrie comentarii la postare. O parte și-au exprimat regretul, iar o parte au spus că sunt incompatibili.

”Păcat. Ați fost un cuplu grozav”, a notat un internaut. ”Decizie luată corect. Aveți caractere incompatibile. Lui Vitali îi plac să facă planuri (…), iar ție, Natalia, îți place să improvizezi”, a mai scris un alt fan al cântăreței din Ucraina.

Ce spune primarul Kievului despre divorț

De altfel, au existat de mai multă vreme speculații că primarul Kievului nu mai este împreună cu soția sa. În ciuda zvonurilor, cuplul a evitat să confirme informația.

În cele din urmă, Natalia Klitschko a făcut publică vestea pe pagina sa de facebook, iar edilul într-un interviu pentru publicația ucraineană Babel. Și el a spus că decizia s-a luat din ambele părți și că au hotărât să comunice în continuare, de dragul copiilor.

Între timp, războiul Rusia-Ucraina continuă. Cele două țări rivale au ajuns la ziua 174 de conflict militar. De altfel, edilul de la Kiev este privit precum un erou.

După ce a fost surprins ieșind pe străzile capitalei țării sale, cu arma în mână, cel care este și fost campion mondial la box a fost propus pentru a fi premiat cu Medalia Arthur Ashe.

ADVERTISEMENT