Life

Divorțul momentului în showbiz! După opt ani și-au spus adio definitiv. Ea va plăti pensia alimentară

Divorțul momentului în showbiz. S-au despărțit după un proces care a durat ani buni. Ea va fi cea care plătește pensia alimentară.
24.08.2023 | 15:10
Divortul momentului in showbiz Dupa opt ani siau spus adio definitiv Ea va plati pensia alimentara
Divorțul momentului în showbiz. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Divorțul momentului în showbiz. Și-au spus adio fără niciun resentiment. Ea este cea care va plăti pensie alimentară pentru fiul pe care cuplul îl are împreună. Despre cine este vorba?

Divorțul momentului în showbiz

Divorțul anului în showbiz după ce Halle Berry și Olivier Martinez au semnat oficial actele. Cei doi au avut un proces cât se poate de complicat aproape opt ani de zile, însă acum sunt în sfârșit doi oameni liberi.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, actrița este cea care va plăti pensie alimentară. Vorbim despre suma de 8.000 de dolari, pe lună, pentru copil celor doi. Menționăm faptul că Halle Berry și Oliver Martinez au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood.

Divorțul însă avea să vină după doar câțiva ani. În final, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. La mijloc însă și fiul celor doi, Maceo-Robert, în vârstă de doar 9 ani.

ADVERTISEMENT

Halle Berry și Oliver Martinez vor avea custodie comună

Se pare că cei doi au ajuns în final la un acord, iar custodia va fi una comună. Mai mult de atât, pentru ca totul să se termine mai repede, actrița a decis să accepte și plata pensiei alimentare.

Conform acordului, actrița este nevoită să plătească aproximativ 5% din orice venit pe care îl primește. Iar suma nu este deloc una mică, având în vedere averea de milioane de dolari pe care a strâns-o, arată presa străină.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește motivul divorțului, Halle Berry și Oliver Martinez au evitat să facă declarații în acest sens. Pe de altă parte, cuplul de la Hollywood anunța doar că a fost vorba despre niște „diferențe ireconciliabile”.

Divorțul dintre Halle Berry și Oliver Martinez nu este singurul care a șocat lumea mondenă. Săptămâna trecută s-a aflat că Britney Spears și Sam Asghari se vor separa la doar un an după ce s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT

Actorul părăsise deja căminul conjugal de ceva vreme. Mai mult de atât, el a fost cel care ar fi cerut în realitate divorțul. În cazul celor doi însă, a fost semnat un contract prenupțial, astfel că semnarea actelor nu va fi o problemă.

ADVERTISEMENT
Tags: