Life

Ce se întâmplă cu fiicele Alinei Sorescu după ce artista a contestat decizia privind custodia comună. Noi detalii despre procesul cu Alexandru Ciucu

Care este situația pentru fiicele Alinei Sorescu după ce vedeta a contestat decizia privind custodia comună. Detalii despre procesul cu fostul soț.
03.08.2023 | 15:04
Ce se intampla cu fiicele Alinei Sorescu dupa ce artista a contestat decizia privind custodia comuna Noi detalii despre procesul cu Alexandru Ciucu
Alina Sorescu are două fetițe cu fostul soț, Alexandru Ciucu. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu fiicele Alinei Sorescu după ce cântăreața a contestat decizia magistraților privind custodia comună a micuțelor. Artista și fostul soț sunt în proces de anul trecut.

Ce se întâmplă cu fiicele Alinei Sorescu. Artista a contestat decizia privind custodia comună. Noi detalii despre proces

Anul trecut, cântăreața și soțul ei, Alexandru Ciucu, cu care are două fetițe, s-au despărțit, iar de atunci sunt implicați într-un proces dificil de divorț. Ambii își doresc custodia fiicelor, dar instanța a luat o decizie în privința lor.

ADVERTISEMENT

Astfel, s-a decis ca cele două să locuiască o săptămână cu mama lor și una cu tatăl. Alina Sorescu nu a fost mulțumită de această decizie, așa că a hotărât să o conteste.

Din păcate pentru vedetă, greva magistraților a dat peste cap încercarea ei de a contesta decizia instanței. Din cauza grevei, nu s-a luat încă o nouă decizie.

ADVERTISEMENT

Avocata Alinei Sorescu, Nicoleta Popescu, a explicat cum stau lucrurile în cazul procesului dintre artistă și fostul partener de viață. Vedeta mai trebuie să aștepte până când va fi luată o decizie finală.

“Noi am folosit o cale de atac față de decizia judecătorească care prevede că ambii părinții sunt beneficiarii custodiei comune. Însă protestul magistraților a făcut în așa fel încât contestația să nu fie soluționată atât de repede cât ne-am dorit.

ADVERTISEMENT

Și acum sunt de așteptat câteva etape de consumat, pornind de la mult-așteptata decizie a Curții Constituționale, în funcție de care lumea magistraților va decide ce pași se vor face mai departe”, a declarat Nicoleta Popescu pentru Cancan.ro.

Când ar putea fi luată o nouă decizie

Avocata a mai spus că este dificil de oferit un termen în cauza. În timpul procesului magistraților, cauzele pe dreptul familiei au fost suspendate. Mai mult, aceasta este și perioada de vacanță judecătorească. Cel mai probabil, instanța va revizui dosarul în prima parte a lui septembrie.

ADVERTISEMENT

“În prezent nu există altceva decât respectarea celei mai recente decizii judecătorește, cea care vorbește despre faptul că copiii petrec alternativ o perioadă egală de timp fie cu mama, fie cu tata.

Noi am beneficiat cândva de efectele unei ordonanțe președințiale care permitea mamei să petreacă mai mult timp cu fetele sale, dar datele problemei sunt cu totul altele, de ceva vreme.

Dacă instanța a considerat că interesul suprem al micuțelor Raisa și Carolina e exprimat cel mai bine în acel mod în care s-a și exprimat, atunci nu-ți rămâne altceva decât s-o respecți și să-ți pregătești cu atenție pașii prin care o contești!”, a mai spus avocata Alinei Sorescu.

După decizia instanței, Alina Sorescu a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Cântăreața a spus că nu are de gând să lase lucrurile așa și vrea să lupte pentru a le oferi fetițelor ei tot ce au nevoie.

ADVERTISEMENT