Life

Divorțurile care au scandalizat întreg showbizul românesc în anul 2022

Anul 2022 a fost unul de cotitură pentru multe cupluri celebre care nu au reușit să treacă proba timpului și au ajuns la divorț.
31.12.2022 | 09:10
Divorturile care au scandalizat intreg showbizul romanesc in anul 2022
Divorțurile anului 2022 care au scandalizat întreg showbizul românesc. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Anul nou bate la ușă, așa că a venit momentul să aruncăm un ochi peste ce s-a întâmplat în 2022. La capitolul divorțuri am putea spune că a fost, poate, unul dintre cei mai prosperi ani din ultimul deceniu. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Simona Halep și Toni Iuruc, Alina Soreasca și Alexandru Ciucu, Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, Andreea Bălan și George Burcea, Raluca Bădulescu, Paula Seling sunt doar o parte dintre cei care au anunțat sau au semnat, după lungi procese, divorțul.

Divorțurile anului 2022 care au contrariat lumea mondenă

În urmă cu un an de zile, mai exact pe 1 iunie 2021, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pășeau de mână în fața altarului și își reînnoiau jurămintele după mai bine de 15 ani de relație. Două săptămâni mai târziu Reghe anunța divorțul de celebra impresară și mama copilului lui, și mai mult, arunca bomba că va deveni tată cu o altă femeie, respectiv, cu Corina Caciuc.

ADVERTISEMENT

După îndelungi atacuri unul la adresa celuilalt și după o bătaie în toată regula în plină stradă, chiar în proximitatea casei din Snagov, s-a ajuns la plângere la poliție și l-a ordine de protecție. Astfel că, antrenorul lui Neftchi Baku care s-a ales cu un ochi vânăt, a obținut ca Anamaria Prodan să nu se apropie două luni la mai puţin de 200 de metri de Reghe.

Admite cererea reclamantului Reghecampf Laurențiu Aurelian, în contradictoriu cu pârâta Reghecampf Anamaria Ionela, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de două luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

ADVERTISEMENT

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se puncta în sentinţă.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan vs. Laurențiu Reghecampf

De asemenea, impresara care a avut nevoie de îngtijiri la o mână și un picior, a reușit să obțină de la judetători ca Laurenţiu Reghecampf să nu se apropie patru luni la mai puţin de 200 de metri.

Admite, în parte, cererea reclamantei Reghecampf Anamaria Ionela, în contradictoriu cu pârâtul Reghecampf Laurențiu Aurelian, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

ADVERTISEMENT

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se regăsește în a doua parte a sentinţei date de Judecătoriei Buftea, publicată la data de 3 octombrie 2022.

După un an de înfățișări în fața magistraților, cererea de divorț înaintată de antrenorul lui Neftchi Baku a fost acceptată și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Astfel, Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia.

Separat de acest proces, cei doi mai au pe rol un dosar și pentru partaj.

Simona Halep și Toniu Iuruc, divorț la doar un an de la nuntă

Un alt divorț care a șocat a fost cel al tenismenei Simona Halep de afaceristul Toni Iuruc. După nici un an de la cununia civilă, care a avut loc pe 15 septembrie 2021, la Constanța, pe plaja clubului Fratelli, cei doi au semnat actele de divorț.

Erau împreună de trei ani și totul părea meargă ca pe roate, mai mult de atât, pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia, era deja programată nunta cu tot alaiul tradițional armânesc. La vremea respectivă soțul sportivei dezvăluia în exclusivitate pentru FANATIK detaliile inedite despre marele moment.

În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, spunea Toni Iuruc.

Motivele divorțului dintre tenismenă și afacerist

Însă, cum încurcate sunt căile Domnului, Simona Halep și Toni Iuruc anunțau separarea cu doar o lună înainte de a-și uni destinele și în fața lui Dumnezeu. La momentul respectiv, afaceristul a confirmat, în premieră, despărțirea pentru FANATIK, informație preluată de publicații din întreaga lume.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, explica atunci Toni Iuruc.

La doar o zi după acest anunț, cei doi s-au prezentat în fața notarului și au depus cererea de divorț. Și-au spus adio în mod oficial, la 30 de zile după ce au depus actele.

Sunt foarte bine, mulțumesc”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Simona Halep, însă, a preferat să păstreze discreția și nu a oferit declarații.

Divorțul în fața notarului, conform legii, nu presupune vina vreunuia dintre soți, așa cum au și precizat, în momentul anunțului atât Toni Iuruc, cât și Simona Halep. De asemenea, ei nu au depus nici cerere de partaj, fiecare rămânând cu bunurile pe care le-au avut înainte de căsnicia lor.

Alina Sorescu, luptă în instanță cu Alexandru Ciucu

Un alt cuplu care nu a rezistat trecerii timpului este cel format din Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. După o căsnicie de 12 ani și două fete: Carolina, în vârstă de opt ani, și Raisa, șase ani, la începutul anului 2022 s-a zvonit că-și vor spune ”Adio”. Întotdeauna rezervați cu privire la viața lor privată, nu au vrut să ofere prea multe informații despre despărțire. Însă, dat fiind faptul că zvonurile nu au întârziat să apară, artista a ținut să explice că ea este cea care a depus actele de divorț.

Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Ei sunt motorul și motivația. (…)

E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut”, declara Alina Sorescu în cadrul unei emisiuni tv.

Diferența de vârstă, motivul divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu?

Cu ani în urmă chiar Alexandru Ciucu se raporta la diferența de vârstă dintre ei ca fiind, un impediment peste ani și ani. Acum, la 12 ani de la nuntă toată lumea pune sub semnul întrebării vorbele designer-ului de la momentul respectiv: ”Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea. În tot acest proces de maturizare forțată dar se pare că dorința de a rămâne împreună a fost mai mare. Și educația primită ne-a făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, povestea Alexandru Ciucu la începutul mariajului.

Procesul de divorț este departe de a se încheia până la finalul anului, cei doi rămând căsătoriți legal în continuare. Avocata artistei chiar a explicat pentru Playtech.ro că următoarea înfățișare este prevăzută pentru luna ianuarie, fiind un proces obișnuit, care urmează pașii stabiliți în instanță: ”Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Urmăm pașii stabiliți de instanță”.

După o relație de 14 ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au primit programul stabilit de magistrați. La capitolul bani, avocata artistei nu a făcut niciun fel de comentariu.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu, divorț din cauza actelor de violență?

Și solista trupei Class, Mihaela Cernea și tatăl copiilor ei, Costin Craioveanu, au ajuns la divorț după 18 ani. În luna ianuarie cântăreața înainta actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5, acolo unde a introdus și un ordin de restricție împotriva soțului său. După îndelungi speculații referitoare la motivul separării, cei doi au semnat separarea definitivă pe 4 octombrie 2022.

În aceeași zi, Mihaela Cernea confirma divorțul de Costin Craioveanu și făcea primele declarații, pentru FANATIK.

E adevărat. Dar nu comentez nimic”, spunea atunci Mihaela Cernea.

De asemenea, contactat de reporterul publicației, pictorul Costin Craioveanu afirma că după câteva luni și mai multe întâlniri în fața magistraților, mariajul cu Mihaela Cernea este un capitol încheiat.

A fost acum o săptămână. Mai durează nu știu cât, o lună până dau ăștia răspunsul. Habar nu am. Nu știu cum dau sentința, mai durează o lună, o lună jumătate. Da (n.r. am semnat), dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. Este un capitol încheiat. Asta e”, a mărturisit Costin Craioveanu.

Mihaela Cernea, față în față cu Costin Craioveanu

În privința actelor de violență, tatăl copiilor Mihaelei Cernea susține că ni vorbă de așa ceva: ”Nu a existat nimic, niciun fel de act de violență. A fost dat aiurea. A zis și în presă ea că nu a fost nimeni… că eu niciodată nu am atins-o. Nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu îmi face plăcere”, a punctat pictorul.

Deși fost emis un ordin de restricție pe numele lui Costin Craioveanu, Mihaela Cernea nu a confirmat nicio secundă că ar fi existat acte de violență domestică.

Nu am fost agresată fizic de Costin. S-a fabulat foarte mult pe marginea subiectului tocmai pentru că eu nu am vrut să discut despre asta și în continuare nu vreau. Mi se pare intim și personal, dar bătăi, nu. Nu suntem genul ăla de oameni”, a divulgat, pentru Exclusiv Vip, la momentul respectiv, Mihaela Cernea.

ADVERTISEMENT