Life

Divorțurile și despărțirile anului 2020 în lumea vedetelor din România. Pandemia i-a supus testului final

31.12.2020 | 10:14
Divorturile si despartirile anului 2020 in lumea vedetelor din Romania Pandemia ia supus testului final
Divorțurile și despărțirile anului 2020. În foto, de la stânga la dreapta, de sus în jos: Pepe, Raluca Pastramă, Anca Țurcașiu, Călin Georgescu, Răzvam Simion, Lidia Buble, George Burcea și Andreea Bălan. Foto: wowbiz.ro/ unica.ro/ Instagramurile personale
ADVERTISEMENT

Anul 2020 a fost unul plin de despărțiri și divorțuri în toată lumea, iar de separare nu au scăpat nici vedetele de pe plaiurile mioritice. A fost anul în care multe perechi au dat testul final al rezistenței în doi, iar pandemia i-a ajutat să își dea seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt mulți dintre cei care se visau îmbătrânind împreună.

Primul divorț de răsunet din showbiz-ul românesc a venit în vară. Pe 20 iulie, mai exact, toată presa vuia despre despărțirea neașteptată dintre Anca Țurcașiu și medicul Călin Georgescu, după mai bine de 20 de ani de petrecut împreună.

ADVERTISEMENT

Gurile rele spun că între cei doi au existat neînțelegeri din cauza banilor, pandemia punându-și puternic amprenta asupra relației lor. S-a scris și s-a spus că Anca și-a dorit să muncească pentru a scoate familia din criză, însă nu a fost lăsată de soțul ei, care n-a mai dat nici el în ultimele luni înaintea divorțului pe la cabinetul său stomatologic.

Divorțurile anului 2020: Pepe și Raluca; Anca Țurcașiu și Călin

Câteva luni mai târziu, în toamnă, ne-am trezit cu un alt divorț care a luat pe toată lumea prin surprindere. Pepe și Raluca Pastramă au decis să o ia pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Cu puțin timp înainte de a divorța, Raluca și Pepe au fost prezenți în emisiunea BAROnline pe care artistul o realizează pe Youtube, unde toți au fost martorii înțepăturilor dintre cei doi, fosta nevastă încercând să dea niște semnale.

Cântărețul a fost acuzat inclusiv că ar fi fost violent cu Raluca, însă nu s-a putut proba nimic până acum. Cei doi au două fetițe împreună.

ADVERTISEMENT

Tot două fetițe au împreună și Andreea Bălan și George Burcea, cei doi fiind și acum în plin proces al divorțului. Certurile dintre cei doi ar fi pornit de mai multă vreme, chiar dacă public afișau mereu imaginea unui cuplu fericit.

Lidia Buble și Răzvan Simion; Oana Roman și Marius Elisei

Andreea a spus că unul din motivele pentru care a decis să se despartă de tatăl fetițelor ei a fost apetența lui nemărginită pentru droguri. Ulterior, George a apărut în show-ul Ferma vedetelor de la PRO TV unde a oferit varianta sa despre ce s-a întâmplat, acuzând-o pe Andreea că a înscenat foarte multe evenimente pentru a-l discredita în fața autortăților și pentru ca ea să rămână cu custodia exclusivă a fetițelor.

ADVERTISEMENT

Și Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit anul acesta, cei doi fiind împreună de mai mulți ani. Nu se știe nici până azi care este motivul care a dus la această separare, mai ales că cei doi au plănuit să se și căsătorească la un moment dat.

Cea mai recentă despărțire, una care a lăsat câteva ecouri, este cea dintre Oana Roman și Marius Elisei. Separarea a implicat și situația profesională a fostei prezentatoare de televiziune, căci Marius nu a plecat singur de acasă, ci i-a luat și afacerea vedetei, aceasta fiind lăsată cu buzele umflate.

 

ADVERTISEMENT