Fotbal international

Djokovic, măsuri fără precedent! Şi-a concediat tot staff-ul tehnic: “Sunt un vânător!”

Novak Djokovic, câştigător a 12 titluri de Grand Slam, a luat o deicizie şoc înainte de turneul ATP de la Madrid. Şi-a concediat tot staff-ul tehnic, în frunte cu Marian Vajda, antrenor care a...
05.05.2017 | 14:34
Djokovic masuri fara precedent Sia concediat tot stafful tehnic Sunt un vanator
ADVERTISEMENT

Novak Djokovic, câştigător a 12 titluri de Grand Slam, a luat o deicizie şoc înainte de turneul ATP de la Madrid. Şi-a concediat tot staff-ul tehnic, în frunte cu Marian Vajda, antrenor care a fost alături de el de la începutul carierei.

Sârbul crede că această “terapie prin şoc” îl va ajuta să revină la rezultatele din trecut. El va fi singur în următoarele turnee până când va găsi persoana potrivită care să îi fie antrenor.

ADVERTISEMENT

Boris Becker a fost antrenorul lui Djokovic în ultimii 3 ani, dar a fost concediat pe 20 decembrie după ce a pierdut primul loc în clasamentul ATP.

Singur la Madrid

Novak Djokovic va participa săptămâna viitoare în turneul de la Madrid, acolo unde nu va avea antrenor, preparator fizic şi nici fizioterapeut.

ADVERTISEMENT

Sârbul a emis un comunicat prin care spune că a renunţat la antrenorul Marian Vajda, antrenorul de fitness Gebhard Phil Gritsch şi fizioterapeutul Miljan Amanovic.

“Voi fi mereu recunoscător pentru prietenia şi profesionalismul lor. Fără ei, nu aş fi reuşit să ajung toate aceste performanţe, dar noi toţi am căzut de acord că avem nevoie de o schimbare. Cariera mea mereu a fost în urcare şi acum experimentez cum este când cărările se despart. 

ADVERTISEMENT

Vreau să îmi găsesc calea şi să revin în top mai puternic. Sunt un vânător şi cel mai mare obiectiv al meu este acela de a găsi din nou scânteia câştigătoare pe teren”, a scris Djokovic.

Nole Djokovic a pierdut primul loc în lume în noiembrie 2016, în defavoarea lui Andy Murray. Câteva luni mai târziu, Nole a pierdut surprinzător în turul doi la Australian Open împotriva lui Denis Istomin, numărul 117 mondial.

ADVERTISEMENT