Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Doamne ferește!” Reacția lui Giani Kiriță la invitația la lojă a lui Bănel. „Cu cine vorbești băiatul meu?”

Bănel Nicoliță l-a invitat la lojă pe Giani Kiriță la derby-ul FCSB - Rapid București, iar legenda „câinilor roșii” a reacționat imediat la FANATIK SUPERLIGA.
20.04.2024 | 07:36
Doamne fereste Reactia lui Giani Kirita la invitatia la loja a lui Banel Cu cine vorbesti baiatul meu
„Doamne ferește!” Reacția lui Giani Kiriță la invitația la lojă a lui Bănel. „Cu cine vorbești băiatul meu?”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Titlul din SuperLiga este ca și câștigat de FCSB, iar Bănel Nicoliță se pregătește să declanșeze sărbătoarea pe Arena Națională. Fostul jucător al „roș-albaștrilor” l-a invitat la lojă pe Giani Kiriță pentru derby-ul cu Rapid București.

Reacția lui Giani Kiriță la invitația la lojă a lui Bănel: „Cu cine vorbești băiatul meu”

Dănuț Lupu și-a anunțat prezența în galeria „roș-albaștrilor” lângă Gigi Mustață la derby-ul FCSB – Rapid București. Totuși, specialistul FANATIK nu este singurul dinamovist invitat pe Arena Națională în etapa următoare.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță l-a invitat oficial pe Giani Kiriță în loja lui de pe Arena Națională, unde se așteaptă să sărbătorească titlul din SuperLiga. Legenda lui Dinamo a refuzat pe loc oferta fostului jucător al „roș-albaștrilor”.

Horia Ivanovici: „Cum o să cânți etapa viitoare: «Campionii, campionii»”.

Bănel Nicoliță: „Ți-am rezervat bilet la lojă. Are invitație oficială, îl invit în loja mea cu Rapid”.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță: „Cu cine vorbești băiatul meu?”.

Bănel Nicoliță: „Cu tine, nu vrei să fii lângă mine, mă bucur și eu după nouă ani”.

Horia Ivanovici: „Nu te duci cu Bănel, am înțeles”.

Giani Kiriță: „Doamne ferește”.

Reacții tari după poza lui Florinel Coman cu Elias Charalambous: „Știu că e căsătorit”

Entuziasmul din tabăra „roș-albaștrilor” a fost la cote maxime după 1-0 cu CFR Cluj, iar Florinel Coman a postat o poză cu Elias Charalambous. Horia Ivanovici a scos în evidență relația dintre golgheterul campionatului și antrenorul de la FCSB.

„Zici că e Godfather, ceva de genul: «Băi, băieți, aici este Imperiul Coman, Floriniada.» Se pare că are o relație foarte bună cu Charalambous”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Fotografia postată de Florinel Coman nu l-a dat pe spate pe Dănuț Lupu. Specialistul FANATIK spune că golgheterul „roș-albaștrilor” nu ar fi trebuit să o urce pe rețelele de socializare.

„Cine a pus poza? Cred că nu era normal să o pună nici unul, nici altul. Au venit cu autocarul și au făcut mult pe drum. Mulți nu dormeam la ora aia, dar nu ne postam. Nici ca antrenor nu cred că dă bine să te pozezi dimineața la 5 cu jucătorul tău”, a spus Lupu.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie a venit cu o explicație pentru gestul lui Florinel Coman: „Dacă au o relație bună”. Dănuț Lupu a avut o reacție amuzantă, atunci când l-a auzit pe specialistul FANATIK: „Știu că e căsătorit Coman, are copil”.

ADVERTISEMENT