Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dănuț Lupu, anunț-șoc înainte de FCSB – Rapid. „Mă duc cu Mustață în peluză să sărbătoresc titlul!”

Dănuț Lupu, legenda celor de la Dinamo, a surprins pe toată lumea când și-a anunțat prezența în Peluza Nord la derby-ul FCSB - Rapid București.
15.04.2024 | 13:10
Danut Lupu anuntsoc inainte de FCSB  Rapid Ma duc cu Mustata in peluza sa sarbatoresc titlul
Dănuț Lupu, în Peluza Nord la FCSB – Rapid. „Mă duc, de ce să nu?” Ce i-a transmis Mustață. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață l-a vizitat în închisoare pe Dănuț Lupu, iar legenda „câinilor roșii” așteaptă să se întâlnească cu liderul galeriei „roș-albaștrilor” pe Arena Națională. Specialistul FANATIK va fi în Peluza Nord la derby-ul FCSB – Rapid București.

Dănuț Lupu își anunță prezența în Peluza Nord la FCSB – Rapid. „Mă duc, de ce să nu?” Ce i-a transmis Mustață

Rivalitatea dintre FCSB și Dinamo București nu poate strica relația de prietenie dintre Gheorghe Mustață și Dănuț Lupu. Legenda din Ștefan cel Mare spune că va fi în galeria „roș-albaștrilor” la derby-ul cu Rapid București.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „Este prietenul meu și fratele meu. Am fost la un prieten de-al meu, l-am rugat și pe el să iasă în același timp cu băiatul, acolo am vorbit. Nu era un loc în care să vorbim, dar în momentul în care simți o prietenie față de un om și simți omul la suferință este bine să fii alături de el. Nici în urmă cu 15 ani nu s-a ținut cont”.

Dănuț Lupu: „Știi care era problema înainte? Eram dușmani 90 de minute, dar după eram prieteni”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „A rămas să mă suni să ieșim la cafea”.

Dănuț Lupu: „Frate, știi cum e. Întâi neamurile și după prietenii”.

Gheorghe Mustață: „A spus că după ce vine acasă mă sună să ieșim la o cafea. Am trecut prin situația asta, i-am spus să se ducă acasă, să se relaxeze cu familia și avem noi timp”.

Dănuț Lupu: „Vedem meciul împreună, mă duc în peluză cu el. De ce să nu mă duc”.

Gheorghe Mustață: „De ce să nu îl primim. Este o relație de prietenie între mine și Dan, nu cred că cineva poate contesta lucrul acesta. Îl respect și respect toate fostele glorii și toți fotbaliștii care au făcut ceva pentru țara asta”.

ADVERTISEMENT

„Nu am primit niciun telefon de la un dinamovist. Gigi Mustață a venit în vizită”

“Vreau să le mulțumesc avocaților care m-au reprezentat. Știi cum te simți în pușcărie când vezi cum galeria Rapidului, galeria Stelei, prin interpuși, să îți spun: ‘Dacă ai nevoie de ceva, orice, spune-ne!’. Și Bocciu și Mustață.

Gigi Mustață chiar a venit în vizită la un prieten de-al meu și m-a chemat și pe mine. Și e stelist. Nu am primit un telefon de la niciun dinamovist. În afară de Ando și Dragnea, în rest, nu am primit niciun telefon. Nu au dat un telefon soției măcar.

ADVERTISEMENT

Pe mine nu aveau cum să mă sune, cu toate că telefonul meu a fost deschis non-stop. Nu știu ce au cu mine. De ce oare m-au sunat steliști și rapidiști și nu m-a sunat nimeni unde am muncit (n.r. la Dinamo)? Cred că nu știau cum să scape de mine mai repede. Mustață și Bocciu mi-au transmis că dacă am nevoie de orice, absolut orice, să le spun”, a declarat Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu, în Peluza Nord la FCSB - Rapid

ADVERTISEMENT