Life

DOC va avea o emisiune la radio: “Hai să stăm de vorbă”

Rapperul DOC va avea propria emisiune la un post de radio. Artistul a făcut anunțul pe rețelele de socializare.
20.10.2021 | 11:17
DOC va avea o emisiune la radio Hai sa stam de vorba
DOC va avea o emisiune la radio: “Hai să stăm de vorbă” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

DOC va modera o emisiune la un cunoscut post de radio din România. Vlad Munteanu, pe numele său real, este unul dintre cei mai apreciați rapperi din România și face parte din trupa CTC, alături de Vlad Dobrescu și Deliric.

Cântărețul va începe un nou proiect la postul Virgin Radio România. Emisiunea va avea premiera la acest sfârșit de săptămână.

ADVERTISEMENT

DOC va avea o emisiune la radio. Când va avea premiera

Rapperul DOC va avea propria sa emisiune la Virgin Radio România. Aceasta se numește DOCshow și va începe duminică, 24 octombrie 2021, de la ora 22:00. Programul va avea o durată de două ore, până la miezul nopții.

În cadrul emisiunii, ascultătorii vor intra în direct și vor dezbate subiectele propuse de cunoscutul rapper.

ADVERTISEMENT

„Sunt un om curios, mereu am fost şi sper să rămân aşa. Sunt cel care, atunci când lumea zice că lumea a luat-o razna, vrea să vorbească cu lumea despre asta.

În direct. La un DOCshow. Hai să stăm de vorbă. Din 24 octombrie, de la orele 22.00, numai pe @virginradioromania.”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Internauții au fost încântați de anunțul cântărețului și i-au scris zeci de comentarii în care l-au felicitat.

„Felicitări!!! Sper să ai o emisiune bună și cu vibe bun!”, „Wooow! Bravo!”, „În sfârșit îți asumi cât ești de bun”, „Bună ideea!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

Cum a debutat Vlad Munteanu (DOC) în muzică

DOC a debutat în industria muzicală în 1997, atunci când a înființat trupa Trilogia, alături de Deliric ( Răzvan Eremia) și Nwanda.

În 1999, împreună cu Deliric și Vlad Dobrescu, a înființat formația CTC (Controlul Tehnic de Calitate). Din echipă face parte și DJ Nasa.

Rapperul are și o carieră solo, iar cel mai recent album al său se numește „Doctata”. A colaborat cu artiști cunoscuți din România, printre care și Smiley, alături de care a lansat piesa „Pierdut buletin” în 2015.

În urmă cu câteva luni, DOC a fost invitat în cadrul podcastului Happy Fish, găzduit de DJ Gojira. Rapperul a vorbit despre o posibilă reuniune a trupei CTC în viitorul apropiat, însă acest lucru nu este posibil până anul viitor.

Potrivit declarațiilor lui DOC, Deliric este ocupat cu afacerile sale, iar Vlad Dobrescu lucrează la propriile proiecte.

ADVERTISEMENT