News

Doi bătrâni din Italia au sărbătorit nunta de aur pe patul de spital. Medicii și asistentele le-au pregătit o surpriză

14.04.2020 | 20:41
Doi batrani din Italia au sarbatorit nunta de aur pe patul de spital Medicii si asistentele leau pregatit o surpriza
ADVERTISEMENT

Doi bătrâni din Italia și-au sărbătorit nunta de aur pe paturile secției de Terapie Intensivă ale spitalului Murri, din regiunea Italiană Marche.

Au sărbătorit nunta de aur pe patul de spital

Cei doi soți, Sandra (71 de ani) și Giancarlo (73 de ani) s-au ținut de mână și au fost aplaudați de cadrele medicale din spital.

ADVERTISEMENT

Soarta a făcut ca ambii soți să se îmbolnăvească de coronavirus și să fie internați în același salon al spitalului italian. Când medicii au aflat că în curând se apropie nunta de aur, adică 50 de ani de căsătorie, le-au cumpărat un tort și le-au cântat la mulți ani.

„Sandra a plâns foarte mult, nu pentru ea, își făcea griji pentru soțul ei”, au mărturisit asistentele. „Ne-a spus cât de mult o iubește, după toți acești ani”, a completat un medic.

ADVERTISEMENT
Moment emoționant în Italia
Moment emoționant în Italia

Asistenta Roberta Ferretti este cea care a pus la cale sărbătorirea celor doi bătrânei din Italia. „Când am aflat că e aniversarea lor, am fost convinși că trebuie să-i sărbătorim.

Le-am cumpărat un tort, cu o lumânare cu cifra 50 însă nu am aprins-o pentru că e interzis. Le-am apropiat paturile, ca să se poată ține de mână. A fost un moment superb.

ADVERTISEMENT

Toate aceste momente, aceste minute, au fost răsplata pentru munca pe care o depunem. Am izbuncnit toți în plâns, tot spunea cât de mult o iubește. Simțeam acea iubire pe care o cauți toată viața în aer”, a rememorat asistenta.

Conform informațiilor oficiale, cei doi bătrâni se simt mai bine și sunt șanse mari ca ambii să fie extrnați din spital. „Părinții noștri s-au născut ca să fie împreună. Sunt un cuplu de modă veche, nu mai există așa ceva în prezent”, a recunoscut fiica celor doi.

ADVERTISEMENT
Tags: