Life

Doi concurenți de la America Express, amenințați cu arma în emisiune. Au dat peste niște localnici furioși

Doi concurenți de la America Express au fost amenințați cu arma în emisiune. Cum s-a terminat totul după ce au dat de localnici furioși.
11.07.2023 | 18:34
Doi concurenti de la America Express amenintati cu arma in emisiune Au dat peste niste localnici furiosi
Doi concurenți de la America Express au fost amenințați cu arma. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Doi concurenți de la America Express, amenințați cu arma în emisiune. Aceștia au dat peste niște localnici furioși.

Doi concurenți de la America Express au fost amenințați cu arma

Doi dintre participanți de la emisiunea America Express au fost amenințați de localnicii înarmați. Este vorba chiar despre Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, scrie Cancan.

ADVERTISEMENT

Se pare că aceștia au dat peste niște localnici neprietenoși în timpul unei probe de la America Express. Aceștia erau înarmați și chiar i-au amenințat cu arma pe cei doi concurenți.

Din fericire, conflictul a fost aplanat rapid. Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au putut să își continue călătoria fără să se întâmple o tragedie.

ADVERTISEMENT

Concurenții călătoresc în unele dintre cele mai periculoase locuri din America de Sud. Tocmai de aceea, la emisiune există o întreagă echipă de securitate ce se ocupă de prevenirea unor tragedii.

Aceștia îi îndeamnă pe concurenți să nu poarte bijuterii de valoare și cum să evite un eventual conflict dacă dau peste cine nu trebuie.

ADVERTISEMENT

Ce spuneau Giulia și soțul ei înainte de a pleca

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu erau foarte entuziasmați de această aventură din America de Sud. Aceștia chiar au spus că este posibil să fie aventura vieții lor și se așteaptă să fie greu dar și să aibă multe satisfacții.

Giulia și soțul ei spuneau că sunt un cuplu foarte unit, care a trecut deja prin provocările vieții așa că pot să depășească obstacolele dintr-o emisiune TV.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi America Express este poate aventura vieții. Ne așteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu. Însă suntem un cuplu extrem de unit care a trecut prin multe încercări, așa că nu ne speriem prea ușor de obstacolele care vor apărea în calea noastră.

Faptul că avem susținerea copiilor, a familiei și a prietenilor ne motivează și mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs.

E prima dată când participăm la un reality show și ne dorim mult să ne descoperiți exact așa cum suntem în viața de zi cu zi. Noi suntem the badass couple așa că să înceapă America Express” au declarat cei doi la Antena 1.

ADVERTISEMENT