Life

Concurenți America Express 2024. Cuplurile care au acceptat până acum provocarea Antena 1

Concurenți America Express 2024. Cuplurile care au acceptat până acum provocarea de a pleca în America de Sud. Iată cine participă.
18.05.2023 | 09:40
Concurenti America Express 2024 Cuplurile care au acceptat pana acum provocarea Antena 1
Concurenți America Express 2024. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Concurenți America Express 2024. Care sunt cuplurile care au acceptat până acum și au semnat cu Antena 1.

Concurenți America Express 2024

Sunt mai multe cupluri care vor participa la America Express 2024. Printre acestea sunt Cleopatra Stratan și Edward Sanda și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, scrie Unica. Și Iulia Albu și iubitul ei vor merge în America de Sud.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda pleacă în această aventură fiind deja căsătoriți, cu o șansă mare de a-și testa limitele și relația printre probe.

Aceștia au aproape doi ani de căsnicie și au decis acum să facă un pas mare pentru a-și testa relație, totul în fața camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, celălalt cuplu de la America Express 2024, anume Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, sunt împreună de mult timp.

Cei doi se cunosc de 15 ani și de 11 sunt împreună. Și ei vor să vadă cum s-ar descurca în fața provocării de a trăi cu doar un euro pe zi!

ADVERTISEMENT

Iulia Albu, printre concurenții de la America Express 2024

Un alt cuplu care va participa la America Express 2024 este format din Iulia Albu și iubitul ei pe nume Mike.

Iulia Albu a mai avut o apariție scurtă în 2021 la această emisiune pe vremea când se numea Asia Express a revenit acum, doar că din calitate de concurentă.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde.

Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”, spunea atunci Iulia Albu.

Fostul soț al Iuliei Albu, Mihai Albu, a reacționat după ce a aflat de plecarea sa în America de Sud. Această veste este una pe care o știa de mai multă vreme și designerul de pantofi speră să poată petrece mai mult timp cu fiica pe care o are împreună cu aceasta.

ADVERTISEMENT