News

Doi iubiți, Natalia și Norbert, au murit într-un accident de motocicletă. Omagiu adus fetei pe banca ei de la liceu

Sfârșit cumplit pentru Natalia și Norbert. Cei doi iubiți au murit, în weekend, într-un accident de motocicletă. Luni, colegii i-au adus un omagiu fetei, pe banca de la liceu.
11.09.2023 | 15:56
Doi iubiti Natalia si Norbert au murit intrun accident de motocicleta Omagiu adus fetei pe banca ei de la liceu
Natalia, o tânără din Satu Mare, a murit alături de iubitul ei, Norbert, într-un grav accident de motocicletă. Sursa foto: presasm.ro / portalsm.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Natalia și Norbert au murit fulgerător într-un accident de motocicletă. Luni, în prima zi a noului an școlar, a fost doliu la liceul unde învăța tânăra. Banca ei a fost plină de lumânări și flori.

Natalia, o tânără din Satu Mare, a murit alături de iubitul ei, Norbert, într-un grav accident de motocicletă. Doliu la liceul fetei, lumânări și flori pe bancă

Natalia și Norbert, tinerii morți în accidentul de motocicletă din municipiul Satu Mare, care a avut loc sâmbătă, au lăsat două familii îndoliate în urmă. Aceștia aveau 18, respectiv 20 ani. Tânăra era elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu”.

ADVERTISEMENT

În urma acestei tragedii, banca Nataliei a rămas goală. Luni, fata nu a mai revenit în clasă, alături de colegii ei. Locul în care stătea aceasta a fost transformat într-un mic altar în amintirea ei.

Cu ochii în lacrimi, colegii au aprins lumânări, au pus un tablou cu fotografia ei și mai multe flori. Astăzi, tânăra urma să intre în clasa a XII-a, ultima a liceului din nordul țării, notează site-ul presasm.ro.

ADVERTISEMENT

Vestea morții sale a venit ca un șoc pentru întregul colectiv, fie că vorbim de colegi sau profesori. La festivitatea de deschidere a noului an școlar, colegii Nataliei au ținut și un moment de reculegere.

Cei doi iubiți au murit în urma unui cumplit accident rutier

Accidentul în care și-au pierdut viața cei doi tineri a avut loc sâmbătă, 9 septembrie. Din datele Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare aflăm că un tânăr de 20 de ani (n.r. Norbert), din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, șoferul motocicletei și o fată de 18 ani (n.r. Natalia), pasageră pe vehicul, au fost răniți grav. Din păcate, în ciuda eforturilor, medicii nu i-au mai putut salva.

Inițial, tânărul a fost transferat la spitalul din Baia Mare, iar tânăra la spitalul din Oradea, amândoi în stare critică. Niciunul nu a supraviețuit, din nefericire, iar medicii au anunțat decesul.

ADVERTISEMENT

Publicația locală Portal SM scrie că polițiștii au găsit droguri în geanta tânărului care conducea motocicleta. O amplă anchetă este în desfășurare în urma acestui grav accident.

ADVERTISEMENT