News

Doi tineri aflați pe o motocicletă, loviți de un TIR. Nu au avut nicio șansă de supraviețuire

Un accident rutier tragic a avut loc vineri, în Suceava, acolo unde doi tineri aflați pe o motocicletă au fost loviți de un TIR.
18.08.2023 | 11:29
Doi tineri aflati pe o motocicleta loviti de un TIR Nu au avut nicio sansa de supravietuire
Accident grav în Suceava: doi tineri au murit pe loc, după ce motocicleta lor s-a izbit de un TIR. Sursa foto: telem.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie petrecută vineri dimineața în județul Suceava. Doi tineri de 23 și 32 de ani, aflați pe motocicletă, au fost spulberați de un TIR. Aceștia nu au avut nicio șansă de supraviețuire

Accident grav în Suceava: doi tineri au murit pe loc, după ce motocicleta lor s-a izbit de un TIR

Accidentul din nordul țării a avut loc în jurul orei 5.00, pe raza localității Măriţei din comuna Dărmăneşti. Aici, doi bărbați au murit pe loc, după ce motocicleta pe care se aflau a intrat în coliziune cu un camion.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de angajații de la poliție reiese că motocicleta pe care se aflau cei doi tineri ar fi intrat pe contrasens. Aici, a intrat în coliziune cu un TIR înmatriculat în Ucraina.

Presa locală notează că motocicleta era condusă de un bărbat de 32 de ani, din satul Călinești, comuna Dărmănești. Acesta era însoțit de un consătean, mai tânăr, în vârstă de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Impactul motocicletă – TIR, unul devastator

Coliziunea dintre motocicleta intrată pe sensul opus de mers și camion a fost una cumplită. Polițiștilor le-a fost aproape imposibilă să realizeze care dintre șoferi conducea vehiculul pe două roți.

Motocicleta se deplasa de mers de la Siret spre Suceava. Din datele oferite de Monitorul de Suceava, au murit în accident Mihail Ionuț H., în vârstă de 32 de ani (despre care se bănuiește că a condus) și Victor Alexandru S., de 23 de ani. Ambii sunt localnici din Dărmănești.

ADVERTISEMENT

Sursa citată mai notează că primul este posesor de permis de conducere, în timp ce al doilea, tânărul de 23 de ani, era proprietarul motocicletei. Acesta nu avea permis de conducere valabil.

În ceea ce-l privește pe șoferul de TIR, un bărbat în vârstă de 41 de ani, acesta a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. La fața locului, s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj, cu medic, al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

ADVERTISEMENT

Tot vineri dimineață, alte accidente grave soldate cu victime au avut loc în România. În Dolj, un tânăr de 24 de ani a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens.

ADVERTISEMENT