News

Doi morți și șase răniți într-un accident produs în Dâmbovița. Impact între un TIR și un microbuz

Accident grav produs vineri seara în județul Dâmbovița. Doi morți și șase răniți au rezultat după coliziunea violentă dintre un TIR și un microbuz.
07.10.2022 | 20:09
Doi morti si sase raniti intrun accident produs in Dambovita Impact intre un TIR si un microbuz
Un TIR și un microbuz, impact violent în Dâmbovița. Doi morți și șase răniți în accident. Sursa foto: ISU Dâmbovița / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie a fost raportată pe drumurile din România. Un TIR și un microbuz au intrat în coliziune pe o șosea din Dâmbovița.

Un TIR și un microbuz, impact violent în Dâmbovița. Doi morți și șase răniți în accident

Din primele informații, accidentul produs vineri seara, în jurul orei 18.00, s-a soldat cu opt victime.

ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Dâmbovița, două persoane și-au pierdut viața ca urmare a acestui teribil eveniment rutier.

Accidentul a fost consemnat la ieșire din localitatea Slobozia Moară. Un microbuz care transporta muncitori a fost lovit în plin de un TIR.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor medicale.

Într-o primă fază, la locul evenimentului au fost identificate 8 victime. Acestea au vârste cuprinse intre 35 si 50 de ani. Ele au fost asistate medical de către echipajele de prim ajutor.

Ulterior, conform ISU Dâmbovița, pentru două persoane s-a declarat decesul.

”Două persoane au prezentat leziuni incompatibile cu viața și s-a declarat decesul. La fața locului sunt desfășurate activități pentru acordarea primului ajutor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului rutier. Situația este în dinamică”, mai anunță autoritățile.

A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

La locul accidentului au fost mobilizate mai mult echipaje de la ISU. Pompierii au ajuns cu trei autospeciale, dintre care două de descarcerare, și trei ambulante SMURD. De asemenea, la locul accidentului acționează și 3 echipaje medicale de la SAJ Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Cei de la ISU mai anunță că, pentru optimizarea misiunilor de ajutor medical, la locul accidentului a fost trimis și un elicopter SMURD.

Poliția Română a transmis că la fața locului se fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

Centrul Infotrafic anunță, pe site-ul oficial al Poliției, că circulaţia, pe DN 7 Bucureşti-Piteşti, la ieşire din localitatea Slobozia Moară, este complet blocată.

”Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor medicale. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute”, anunță autoritățile.

ADVERTISEMENT