Life

Doi soți au aflat că sunt verișori după 10 de ani de căsătorie. Cum a ieșit totul la iveală

Cazul impresionant a doi soți. Au aflat că sunt verișori, după 10 ani de când au mers în fața altarului. Cum a fost posibil?
08.04.2023 | 00:43
Doi soti au aflat ca sunt verisori dupa 10 de ani de casatorie Cum a iesit totul la iveala
Cei doi soți sunt și părinții a trei copii. Ce au hotărât după ce au aflat că sunt verișori. Sursa foto: Best Life
ADVERTISEMENT

Doi soți au primit o veste care le-a ruinat căsnicia. La 10 ani de când au mers în fața altarului și și-au promis iubire eternă au aflat că sunt rude, mai exact, verișori. Cazul lor a devenit viral pe Tik-Tok și a impresionat o mulțime de oameni.

După 10 de ani de la nuntă, doi soți au aflat că sunt verișori. Cum s-a întâmplat

Celina Quinones și Joseph Quinones s-au căsătorit în iulie 2006, în Colorado, și erau extrem de fericiți. La eveniment au luat parte toți cei dragi lor și nimic nu părea să prevestească ce avea să se întâmple peste un deceniu. Celina și-a spus povestea pe Tik-Tok, extrem de tristă.

ADVERTISEMENT

De profesie agent imobiliar, Celina Quinones a mărturisit admiratorilor că i-a spus ”Da!” lui Joseph la câteva luni după ce s-au cunoscut. ”Am ajuns să facem nunta, bunicile noastre seamănă, se înțeleg, dar nu ne-am gândit la nimic altceva”, a rememorat femeia, potrivit bestlifeonline.com

În completarea verișoarei sale, Joseph a precizat: ”Nu ne-am gândit la asta. Nu am văzut-o niciodată la reuniuni de familie, înmormântări sau nunți”. Totul a ieșit la iveală într-o zi când Celinei i-a trecut prin minte să facă arborele genealogic.

ADVERTISEMENT

Pentru alcătuirea arborelui genealogic a fost nevoie de un test ADN și așa cei doi soți și-au descoperit gradul de rudenie. Mare le-a fost mirarea și au început să aibă dubii asupra continuării mariajului, mai ales că au doi fii, de 15 și 13 ani, și o fiică de 10 ani.

”Am comandat testele ADN. Le-am făcut și apoi am primit rezultatele. Apoi am căutat în ADN-ul arborelui genealogic și l-am văzut acolo. Sunt o mulțime de comentarii negative, este oribil. Oamenii mă întreabă continuu de ce aș posta asta, dar sunt agent imobiliar, așa că sunt obișnuită cu multe.

ADVERTISEMENT

Am fost în stare de șoc. Am fost puțin deprimată din cauza asta, să fiu sinceră. Dar asta după ce aveam deja trei copii și toți erau sănătoși…”, a mai precizat Celina, care a mărturisit și că se confruntă cu prejudecăți de când i s-a aflat povestea.

Ce fel de verișori sunt cei doi soți. Ce decizie au luat în urma rezultatului testului ADN

Concret, testul ADN al cuplului arată că soții sunt veri de gradul doi până la al șaptelea. Cea mai apropiată rudă pe care ar avea-o în comun ar fi un străbunic. În pofida acestei situații, Celina și Joseph au hotărât să ignore prejudecățile și să-și continue viața unul lângă altul. 

ADVERTISEMENT

”Joseph a spus că nu este mare lucru, însă eu l-am întrebat dacă ar trebui să divorțăm. Și apoi, după un timp, i-am spus că vom rămâne împreună. Că nu putem face nimic în privința asta. Și că nu voi lăsa niște sânge să vină între noi”, a mai adăugat Celina.

ADVERTISEMENT
Tags: