Life

Povestea bizară a unui cuplu. După șase ani de relație, au aflat că sunt frați: „A fost ciudat”

Cum a a aflat o tânără că cel cu care are o relație de șase ani este, de fapt, fratele său biologic? Povestea lor a făcut înconjurul lumii.
15.09.2022 | 11:50
Povestea bizara a unui cuplu Dupa sase ani de relatie au aflat ca sunt frati A fost ciudat
După șase ani de relație, doi îndrăgostiți au aflat că sunt frați. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Povestea inedită a doi frați biologici, care de șase ani formează un cuplu, a făcut înconjurul lumii. Au aflat despre legătura de sânge dintre ei după ce au făcut un test ADN.

Povestea bizară a unui cuplu. Cum a aflat o tânără că cel cu care s-a iubit timp de șase ani este, de fapt, fratele său

Poveștile de iubire pot fi complicate, însă unele sunt de-a dreptul ireale. Este și cazul unui cuplu care, după șase ani de relație, a făcut o descoperire șocantă.

ADVERTISEMENT

O tânără în vârstă de 30 de ani a povestit în mediul online cum a aflat că cel care i-a fost partener în toate preț de atâta timp este, de fapt, fratele său biologic. 

Cei doi fuseră adoptați încă de la vârste fragede, însă destinul a făcut în așa fel încât să se întâlnească. Și-au dat seama că sunt compatibili și au început o relație.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că oamenii le spuneau adesea cât de mult se aseamănă fizic, femeia și iubitul său a crezut tot timpul că este vorba despre o coincidență.

Și-au cunoscut unul altuia familiile adoptive și erau convinși că sunt suflete pereche, iar la un moment dat au decis să facă teste ADN pentru a afla mai multe despre originile lor.

ADVERTISEMENT

„Nu am întâlnit niciodată pe cineva și am simțit imediat atracție și familiaritate”

Rezultatul, însă, i-a șocat. Totuși, chiar dacă prin vene le curge același sânge, își continuă relația, cu condiția de a nu avea copii.

„Nu am întâlnit niciodată pe cineva și am simțit imediat atracție și familiaritate. Acum știu că acestea se datorează faptului că este fratele meu. Nu fratele meu vitreg. El este fratele meu cu adevărat.

ADVERTISEMENT

(…) Nu vreau să mă confrunt cu riscurile de sănătate și să fiu nevoită să cresc un copil și ca el să știe că părinții lui sunt frați”, a declarat tânără, conform Viva. 

De altfel, femeia a povestit că după ce a aflat că ea și iubitul său sunt frați, a fost ciudat să petreacă timpul împreună, iar bărbatul chiar a fost speriat la început.

„Pot spune că este speriat și a fost ciudat să stau în pat lângă el”, a adăugat femeia.

 

ADVERTISEMENT
Tags: