News

Doi tineri din Brașov, sechestrați, umiliți și puși să mănânce sticlă. Ce au pățit agresorii

Caz șocant în Brașov, acolo unde doi tineri au fost sechestrați, umiliți și puși să mănânce sticlă. Ce s-a întâmplat cu agresorii.
13.04.2023 | 20:20
Doi tineri din Brasov sechestrati umiliti si pusi sa manance sticla Ce au patit agresorii
Doi tineri din Brașov, sechestrați și puși să mănânce sticlă. Scenele, filmate și transmise pe internet. Sursa foto: capturi ObservatorNews / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi tineri din Brașov au fost sechestrați, umiliți și puși să mănânce sticlă. Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni. Agresorii, patru la număr, au ajuns în spatele gratiilor pentru cel puțin 30 de zile.

Doi tineri din Brașov, sechestrați și puși să mănânce sticlă. Scenele, filmate și transmise pe internet

Pentru doi verișori din județul Brașov, de 17 și 18 ani, debutul acestei săptămâni a reprezentat o perioadă care îi va marca pe viață. Originari din comuna Cața, aceștia au fost sechestrați și umiliți de mai mulți bărbați. S-a întâmplat în timp ce se întorceau de la o petrecere.

ADVERTISEMENT

Tinerii au fost atacați în plină stradă și forțați să intre într-o curte. Aici au urmat scene desprinse din filmele de groază. Primul luat la țintă a fost băiatul de 18 ani. În acest timp, verişorul său de 17 ani s-a văzut nevoit să facă absolut tot ce i s-a cerut pentru a-i salva viaţa rudei sale.

Scenele șocante au fost filmate și transmise live pe rețelele de socializare de unul dintre agresori. Pe imagini se observă cum una dintre victime este forțată să mănânce bucăţi de sticlă. ”Dacă nu mai poți să-l înghiți, roade-l!”, strigă unul dintre agresori.

ADVERTISEMENT

Pentru că am auzit ce a spus am acceptat să rod sticla. Mă puneau să rod sticle, mă puneau să stau în cap, să fac flotări şi să mă lovesc cu mătura”, povestește victima, conform ObservatorNews.

Tatăl uneia dintre victime, șocat când și-a văzut copilul

În cele din urmă, victima a reuşit să scape din mâinile indivizilor pe care nu îi cunoştea, după ce i-a minţit că are nevoie la toaletă. ”De la ora 23 şi până la ora 3 nu ne-a lăsat afară. Cu picioarele cu pumnii, cu ce au prins au dat. Foarte rău m-am simţit!”, spune tânărul.

ADVERTISEMENT

Tatăl uneia dintre victime este pur și simplu șocat de ceea ce s-a întâmplat cu copilul său. ”Când l-am văzut în situaţia aia, am rămas încremenit. Nici nu mi-am dat seama că e copilul meu când l-am văzut în felul ăla”.

Imediat, părinţii victimelor au anunţat poliția. Băiatul care a avut cel mai mult de suferit, cel de 17 ani, a fost dus la spital cu răni la faţă şi pe corp. În ceea ce-i privește pe agresori, patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani, aceștia au ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

”În urma prezentării în fața judecătorului de drepturi și libertăți a celor patru persoane cercetate pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate, vă informăm că au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile față de fiecare persoană. La acest moment inculpații se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Brașov”, a transmis IPJ Braşov.

ADVERTISEMENT
Tags: