News

Doi tineri iubiți, de 16 și 18 ani, au fost uciși și ascunși într-o casă părăsită în Teleorman. Cine este criminalul

Polițiștii din municipiul Turnu Măgurele au anunțat că au arestat recent un individ acuzat că a ucis doi tineri din județul Olt.
26.10.2022 | 10:38
Doi tineri iubiti de 16 si 18 ani au fost ucisi si ascunsi intro casa parasita in Teleorman Cine este criminalul
Doi tineri din județul Olt au fost hăcuiți chiar de prietenul lor. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Criminalul are 24 de ani și îi cunoștea pe cei doi tineri care aveau o relație și locuiau în Turnu Măgurele, în casa unei persoane plecate în străinătate. Potrivit presei locale, la vărsarea de sânge s-ar fi ajuns pe fondul consumului de alcool și al unei discuții aprinse.

Tineri uciși de prietenul pe care l-au ospătat

Conform informațiilor publicate pe explozivnews24.ro, ucigașul i-a vizitat pe cei doi luni seara. Venise de la Drăgănești de Vede și a fost primit la cină, în casa situată la marginea municipiului Turnu Măgurele.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au început să consume băuturi alcoolice și au ascultat muzică alături de adolescenta în vârstă de 16 ani. La un moment dat, se pare că între ei a izbucnit o ceartă.

Motivele sunt necunoscute, iar declarațiile presupusului făptaș sunt contradictorii. Cert este că acest conflict s-a terminat cu moartea cuplului de îndrăgostiți. Ambii au fost înjunghiați mortal.

ADVERTISEMENT

Realizând gravitatea faptei, criminalul a pus cadavrele în mașina personală și le-a transportat în satul Coșoteni (comuna Drăgănești de Vede). Odată ajuns acolo, le-a ascuns într-o casă părăsită.

Cine a dat alarma

Marți, 25 octombrie, fratele victimei de sex masculin i-a sunat pe polițiștii din Turnu Măgurele și a raportat dispariția celor doi tineri. Ulterior, un echipaj a ajuns la gospodăria indicată de bărbat.

ADVERTISEMENT

Odată intrați în curte, oamenii legii au observat mai multe urme de sânge, așa că la fața locului au fost chemați criminaliștii. Totodată, a fost adus și individul în vârstă de 24 de ani. El nu a recunoscut fapta și a încercat să îi păcălească pe oamenii legii, dar a fost reținut 24 de ore.

Se fac cercetări, avem un suspect care nu a recunoscut fapta, însă a fost reținut aseară. Astăzi, calitatea de suspect va fi schimbată și se va propune arestarea preventivă”, a declarat Florin Oancea, procurorul care a preluat cazul.

ADVERTISEMENT

Criminalul a inventat o poveste falsă

Presupusul făptaș avea mai multe tăieturi pe o mână și a susținut că prietenul său și-ar fi ucis concubina. Apoi l-ar fi ajutat să o transporte pe un câmp pe traseul Turnu Măgurele-Roșiori. De cealaltă parte, polițiștii i-au spus că au găsit cadavrele într-o casă părăsită, situată în apropierea domiciliului acestuia.

Medicii legiști au transmis că tinerii au fost loviți de mai multe ori cu un cuțit, care nu a fost găsit. Băiatul în vârstă de 18 ani era din comuna Văleni, iar fata de 16 ani era din comuna Seaca.

Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într- o casă de locuit părăsită. ”Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: