Life

Doina Teodoru, la cuțite cu chef Cătălin Scărlătescu din cauza mâncării: „Am alergie”

Doina Teodoru a vorbit despre relația ei cu Cătălin Scărlătescu din punct de vedere culinar. Cu ce preparate a cucerit-o juratul de la Chefi?
04.09.2023 | 14:30
Doina Teodoru la cutite cu chef Catalin Scarlatescu din cauza mancarii Am alergie
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu sunt pe aceeași lungime de undă când vine vorba de mâncare. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a pus cărțile pe masă și a vorbit despre Cătălin Scărlătescu din perspectiva de chef, recunoscând că, deși e extrem de talentat și iubit pentru ce gătește, pe ea nu o dă pe spate de fiecare dată.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, la poluri opuse când vine vorba de mâncare

Doina Teodoru a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că are niște gusturi mai exotice în materie de mâncare, gusturi cu care iubitul ei, Cătălin Scărlătescu nu e de acord. Actrița din serialul „Camera 609” a spus, totodată, și ce fel de preparate culinare din cele cu care a surprins-o au trecut testul în fața ei!

ADVERTISEMENT

Întrebată de FANATIK cum arată relația ei cu Cătălin Scărlătescu din punct de vedere gastronomic, dată fiind notorietatea acestuia ca bucătar și, așa cum se știe, dragostea trece și prin stomac,

Doina Teodoru a fost sinceră și a spus, fără ezitări, că sunt și rețete făcute de partener pe care doar le gustă… Sau nici măcar atât! Actrița ne-a spus că Scărlătescu nu gătește mereu pe gustul ei. Au fost, totuși, destule ocazii în care a rămas impresionată de ce i-a gătit.

ADVERTISEMENT

„Mănânc tot felul de nebunii, picant cu cacao, ciudățenii din astea”

„Da, mi-a mai gătit chestii care nu mi-au plăcut. Cătălin nu e mereu pe gustul meu. Asta nu înseamnă că nu este un super-chef, că toată lumea care gustă din mâncarea lui e în șpagat. Eu am, într-adevăr, niște gusturi mai trăsnite, mai ciudate, îmi plac combinațiile nebune.

Mănânc tot felul de nebunii, picant cu cacao, tot felul de ciudățenii din astea și el e împotriva acestor ciudățenii. Pot să zic că de multe ori s-a întâmplat să gust (n. red.: din mâncarea lui Scărlătescu) și să nu fie pe gustul meu”, a declarat Doina Teodoru despre Cătălin Scărlătescu și preferințele sale culinare, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rugată să ne spună și ceva cu care Cătălin Scărlătescu a vrăjit-o, Doina Teodoru a zis că bucătarul face un pește senzațional. De asemenea, mai are o rețetă de paste cu pere și brânză. Doar că, deși e înnebunită după brânzeturi, Doina nu mai poate mânca orice fel de lactate. Suspectează că ar fi alergică la ele.

Doina Teodoru nu se mai poate atinge de unul din preparatele cu care Cătălin Scărlătescu a cucerit-o

„Prima oară, de fapt nu chiar prima oară, că ne mai văzusem de câteva ori, mi-a gătit el un pește când eram la începutul relației. Cred că a pus tot sufletul acolo! Că de atunci n-a mai făcut pește din ăla! Foarte bun a fost. Și mai are el niște paste, paste cu pere și cu ceva brânză… Dar nu mai știu, ricotta am impresia.

ADVERTISEMENT

Acuma nu pot să le mai mănânc, m-am hotărât să nu mai mănânc o perioadă să văd cum e corpul. Mie îmi place mult brânza, dar lapte nu mai beau de ani buni. Brânza, în schimb, o mănânc încontinuu.

Probabil că am alergie. Am zis să nu mai mănânc o perioadă, să-mi fac niște analize. Tai de tot brânza să văd ce se întâmplă în corp”, a mai precizatDoina Teodoru pentru FANATIK.

„Se mai întâmplă să trăiesc și eu anxietatea”

Doina Teodoru ne-a spus câte ceva și despre momentele de urcușuri și coborâșuri din viața ei, dincolo de preferințele culinare. Actrița a recunoscut că are și ea căderi uneori, dar o ajută foarte mult să se echilibreze sesiunile de yoga și, mai nou, adoră să dea la pește, în Deltă.

„Am și eu ups and downs. Se mai întâmplă să trăiesc și eu anxietatea. Respir, mă opresc din orice aș face. Respir de câteva ori până îmi simt inima și apoi mă mai gândesc și la regizorul meu care îmi dă mită să vorbesc despre el (n. red.: glumește).

Mă ajută dacă fac și yoga. În perioadele când fac yoga sunt mai zen. Cum se aglomerează lucrurile un pic și intervine și oboseala, și stres e un pic mai greu. Mai apare din când în când și anxietatea și îmi zice: Hello!”, a încheiat Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT