Life

Doinița Oancea, adevăruri dureroase și povești neștiute: „Era un tsunami”

La opt ani de la momentul în care a fost trădată de cei mai apropiați oameni, Doinița Oancea spune tot ce a trăit, dar și de ce a ales să tacă până acum.
23.06.2023 | 13:19
Doinita Oancea adevaruri dureroase si povesti nestiute Era un tsunami
De ce a ales Doinița Oancea să tacă după scandalul cu Lora si Ionut Ghenu
ADVERTISEMENT

Doinița Oancea, Lora și Ionuț Ghenu au fost, în urmă cu câțiva ani, protagoniștii unui scandal. Doinița este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. S-a făcut remarcată în showbiz datorită rolurilor pe care le-a interpretat în seriale și telenovele, dar și pe scena teatrului. Actrița este o persoană foarte discretă în privința vieții personale, însă a ajuns, fără voia ei în centrul atenției. Totul s-a întâmplat după ce fostul ei iubit, Ionuț Ghenu a decis să formeze un cuplu cu cea mai bună prietenă a Doiniței, Lora. Multă vâlvă s-a creat în jurul acestui subiect, însă Doinița Oancea a ales, de fiecare dată, să fie diplomată. De data aceasta, actrița a spus tot ce are pe suflet.

Doinița Oancea spune de ce a ales să tacă după trădările trăite

Doinița Oancea, iubită de mulți pentru rolurile din telenovelele „Inimă de țigan”, „Fructul oprit” sau „Sacrificiul”, a pus mereu cariera în lumina reflectoarelor, iar viața personală a ținut-o mai mult pentru ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta este o fire discretă, însă la un moment dat, a ajuns în atenția presei din cauza despărțirii de fostul iubit, Ionuț Ghenu. Multe s-au scris și, și mai multe s-au spus, însă actrița din „Lia- soția soțului meu” nu a răspuns. Doinița Oancea a dezvăluit pentru FANATIK de ce a ales să tacă.

„Eu sunt un om calm, bun, dar dacă mă calcă cineva pe coadă, schimb foaia. Știu să mă controlez și să vorbesc frumos. Am fost călcată la un moment dat pe coadă chiar foarte grav și tot mi-am ținut tot ce aveam de ținut sub control. Crede-mă că era un tsunami dacă mă apucam să spun”, a declarat vedeta.

ADVERTISEMENT

„Nu am vrut să intru în mocirlă”

Gabriela din  serialul „Lia” de la Antena 1 spune că nu este o fire atât de calmă pe cât ar crede unii. Totuși, alege să nu intre în conflicte pentru că știe că nu ar fi ajutat-o cu nimic. Doinița Oancea este o fire rațională și deloc conflictuală, așa că tăcerea a fost pentru ea cel mai bun răspuns. Astfel, nu le-a dat niciodată replica lui Ionuț și fostei prietene, Lora.

„Am ales să tac nu pentru că m-ar fi interesat cum apar la televizor. Nu-mi doream să stau într-o mocirlă care nu era pentru mine. Eu sunt mai discretă, sunt plină de viață, dar calmă când tac. Mă refer la singurul mare scandal pe care l-am avut public. Oamenii vor înțelege”, a spus actrița, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Doinița Oancea, despre relația pe care o are acum: „Sunt bine”

„Personal sunt bine și nu am nimic de declarat. Când voi avea ceva de spus o să vă anunț. Tot timpul de când mă știu am vorbit despre relația respectivă abia după ce era o relație super-consolidată, în care eu credeam foarte tare. Dar da, pot spune că lucrurile sunt bune în ceea ce privește viața mea”, a mai dezvăluit simpatica vedetă.

Este discretă în viața personală, este discretă și în privința aparițiilor publice. Rareori o întâlnești pe la evenimente mondene, iar acum a spus de ce. „Nu sunt cea mai mare fană a evenimentelor și am lucruri pe plan personal și profesional pe care să le fac. Merg doar la evenimentele care îmi sunt dragi.

ADVERTISEMENT

Probabil că dacă îmi câștigam existența din participarea la evenimente mă vedeai toată ziua la ele. Nu sunt influencer. Eu am o profesie înainte de persoanele care poate influența masele. Eu sunt actriță” , mai spune vedeta exclusiv pentru FANATIK.

A luat o pauză de la actorie între sezonul I și II al serialului Lia, așa că Doinița se bucură din plin de vara aceasta. Vedeta va merge în mai multe destinații, toate cu plaje însorite și apă cristalină.

„Am o lună de vacanță și vreau să îmi petrec toata vacanța pe litoral. Încep pe litoralul românesc și nu știu unde voi ajunge. Eu îmi fac singură surprize”, a mai declarat vedeta pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: