Sport

Doliu în fotbalul românesc! Ultimul antrenor de la Pandurii a murit la 54 de ani

Florin Bejinaru, fost jucător și antrenor la Pandurii Târgu-Jiu, a murit la doar 54 de ani după o luptă cu o boală cumplită.
29.07.2023 | 13:24
Doliu in fotbalul romanesc Ultimul antrenor de la Pandurii a murit la 54 de ani
Florin Bejinaru a murit la 54 de ani. Sursa foto: Facebook Pandurii Târgu Jiu
ADVERTISEMENT

Ultimul antrenor al celor de la Pandurii Târgu-Jiu și fostul jucător al gorjenilor, Florin Bejinaru, a decedat la 54 de ani. În urmă cu câteva luni a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală, iar Eugen Neagoe, Florin Prunea sau Emil Săndoi i-au fost aproape fostului jucător din Oltenia.

Doliu în fotbalul românesc! Ultimul antrenor de la Pandurii Târgu-Jiu a murit la 54 de ani

Florin Bejinaru s-a stins din viață la doar 54 de ani după o luptă cumplită cu o tumoare cerebrală. Acesta a fost jucător la Pandurii Târgu-Jiu și antrenor al gorjenilor, iar foștii săi colegi de la formația din orașul lui Constantin Brâncuși l-au ajutat pe ultimul antrenor al grupării după diagnosticul primit.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, Emil Săndoi, Florin Prunea, Silvian Cristescu sau Jean Vlădoiu au acceptat invitația unui meci old-boys în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Suporterii gorjenilor au putut dona pentru operația lui Florin Bejinaru în primăvară.

Florin Bejinaru a fost operat, însă organismul acestuia nu a răspuns la tratament și a cedat în cele din urmă. Acesta a ocupat mai multe funcții la Pandurii Târgu-Jiu și a fost ultimul antrenor al gorjenilor din Liga 4, atunci când formația a intrat în faliment.

ADVERTISEMENT

Familia lui Florin Bejinaru a anunțat decesul fostul jucător și antrenor pe rețelele de socializare. Acesta s-a stins din viață vineri seara, iar fiica fostului antrenor și jucător de la Pandurii a dat vestea tristă.

„Azi a încetat să mai bată inima celui care a fost soț si tată, Bejinaru Florin Constantin după o grea și lungă suferință. Drum lin către îngeri”, a scris fiica lui Florin Bejinaru pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, despre Florin Bejinaru: „Un băiat de caracter! A lucrat alături de mine doi ani și patru luni”

Eugen Neagoe a fost prezent în Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru a-i întinde o mână de ajutor lui Florin Bejinaru după diagnosticul primit. „Geană” a lucrat împreună cu acesta la formația din Gorj și avea doar cuvinte de laudă despre fostul jucător și antrenor.

„Este un eveniment caritabil, Florin a fost un jucător foarte important la Pandurii Târgu Jiu, am lucrat o perioadă destul de lungă cu el. Un băiat de mare caracter, trece prin momente delicate în această perioadă și este foarte important să punem fiecare cât putem să îl ajutăm, chiar merită.

ADVERTISEMENT

A fost puțin timp liber în această dimineață, este foarte important să fiu aici. A lucrat alături de mine doi ani și patru luni, este un om important. Sper să putem să ajutăm și noi să își revină cât mai rapid și să își urmeze viața, așa ca întotdeauna”, a declarat Neagoe.

ADVERTISEMENT