Life

Doliu în lumea filmului. A murit o adevărată stea. „Se afla în locul pe care îl iubea cel mai mult în lume”

Lumea cinematografică este în doliu după ce s-a stins din viață un adevărat star. Milioane de fani i-au apreciat talentul și filmele.
17.03.2024 | 21:55
Doliu in lumea filmului A murit o adevarata stea Se afla in locul pe care il iubea cel mai mult in lume
Marele star a lăsat în urma sa milioane de fani îndurerați. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Lumea cinematografică este în doliu. S-a stins din viață unul dintre cei mai iubiți și mai cunoscuți scenariști. Vestea morții sale a picat ca un trăznet asupra familiei, dar și asupra fanilor care i-au urmărit cu mare drag fiecare film.

S-a stins din viață scenaristul filmului ”Discursul Regelui”

Anul acesta, lumea filmului a pierdut foarte multe talente. Actori consacrați de la Hollywood și nu numai s-au stins din viață fix când fanii se așteptau cel mai puțin.

ADVERTISEMENT

Veștile proaste continuă pentru iubitorii de filme. Un alt star de renume mondial s-a stins din viață, lăsând în urma sa un gol imens în industria cinematografică. Familia și fanii sunt îndurerați.

David Seidler s-a stins din viață chiar astăzi, în timp ce se afla într-o expediție în Noua Zeelandă. Scenaristul iubea natura și era pur și simplu fascinat de Noua Zeelandă. Acesta era colțul lui de lume preferat și se pare că aici și-a trăit și ultimele momente din viață.

ADVERTISEMENT

Vestea morții lui David Seidler a fost comunicată de Jeff Aghassi, managerul care s-a ocupat de el ani de zile. Cu profundă durere, acesta abia și-a găsit puterea să scrie câteva cuvinte.

”David se afla în locul pe care îl iubea cel mai mult în lume – Noua Zeelandă – făcând ceea ce îi dădea cea mai mare linişte şi anume, pescuitul cu musca.”, a spus managerul într-un comunicat oficial.

ADVERTISEMENT

David Seidler a murit la 86 de ani

David Seidler a cunoscut faima mondială odată cu producția ”Discursul regelui”. Acela a fost momentul în care cariera sa s-a schimbat radical și a început să primească recunoaștere din partea fanilor și din partea colegilor de breaslă.

”Discursul regelui” a fost, fără doar și poate, apogeul scenaristului. Versiunea scenică a fost tradusă în peste zece limbi și a cucerit întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Talentul său nu a avut niciodată limite. Îndrăgostit de ceea ce făcea, David Seidler și-a dedicat fiecare zi a vieții sale actoriei. Aceasta găsea inspirație în tot ceea ce îl înconjura și făcea totul cu măiestrie.

Din păcate, anul 2024 a fost anul final pentru el. Deși poate că mai avea multe de spus, scenaristul și-a găsit finalul în locul care îi aducea cea mai multă pace.

În ciuda faptului că s-a stins din viață, David Seidler va rămâne mereu în inima și în memoria fanilor. Cu un talent ieșit din comun, cu toți și-l vor aminti pe scenarist în momentul lui de glorie. Și anume, atunci când a primit Oscarul pentru cel mai bun scenariu original.

În continuare, ”Discursul regelui” rămâne piatra de căpătâi a regretatului David Seidler. Însă, scenaristul și-a mai pus amprenta și asupra altor producții, precum ” Tucker: Omul și Visul Său”, ”Un alt univers”, ”Spitalul general”, dar și multe altele.

ADVERTISEMENT
Tags: