Life

De ce a murit, de fapt, Mile Povan. Iubita artistului a spus tot adevărul

Care a fost adevăratul motiv care a provocat moartea lui Mile Povan. Roxana, iubita artistului a dezmințit toate zvonurile.
07.03.2024 | 11:54
De ce a murit de fapt Mile Povan Iubita artistului a spus tot adevarul
Care a fost adevăratul motiv care a provocat moartea lui Mile Povan. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, fanii lui Mile Povan au primit una dintre cele mai proaste vești. Artistul a fost găsit fără suflare în propria casă, chiar de către fratele lui. Moartea lui Mile Povan a ridicat și o mulțime de semne de întrebare. Pentru că toată lumea a speculat cauza decesului său, iubita artistului a venit cu lămuriri.

Nimeni nu a știut, până acum, cauza morții lui Mile Povan

Mile Povan a fost unul dintre cei mai apreciați artiști. Din păcate, de acum încolo, fanii vor vorbi despre el la trecut. Îndrăgitul interpret s-a stins din viață săptămânile trecute, iar familia și apropiații au fost în stare de șoc.

ADVERTISEMENT

Nimeni și nimic nu avea să prevestească finalul tragic al lui Mile Povan. Fratele artistului a fost cel care l-a găsit fără suflare pe Mile. Interpretul nu a mai răspuns la telefon, iar acesta a fost primul semn care i-a îngrijorat pe cei dragi.

Vecinii lui Mile Povan au observat că mașina a fost parcată zile bune în fața casei, dar nu s-au gândit că ar putea fi semn rău. Însă, când fratele lui a ajuns acasă, l-a găsit pe acesta decedat.

ADVERTISEMENT

Moartea lui Mile Povan a generat multe speculații, așa cum era de așteptat. Au existat voci care au susținut că interpretul ar fi murit din cauza pastilelor de slăbit. Sătulă să audă fel de fel de zvonuri, iubita lui, Roxana a vorbit pentru prima dată despre acest subiect. 

Iubita artistului a spus ce anume i-a provocat moartea lui Mile Povan

Mile Povan nu avea nicio problemă de sănătate, astfel că nimeni nu și-a explicat decesul lui. Însă, unora le-a fost mult mai ușor să speculeze faptul că pastilele de slăbit i-ar fi fost fatale. Roxana, iubita lui are o altă părere.

ADVERTISEMENT

Roxana și regretatul interpret au format un cuplu în ultimii zeci ani. Aceasta a fost persoana care a stat cel mai aproape de Mile și cea care îi știa toate secretele.

Roxana a recunoscut că artistul era foarte precaut atunci când venea vorba de sănătate, așa că nici nu s-a pus problema de apelatul la pastile de slăbit. Ba chiar la finalul anului trecut, acesta ar fi mers să își facă analizele.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Mile Povan a declarat că artistul a murit din cauza unui aterom. Ateromul este o formațiune care apare pe pereții venelor și care, în timp, îi îngustează. În cazul interpretului, acest aterom s-a oprit chiar în dreptul inimii, fiindu-i fatal.

”Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit și nici din cauza altor pastile care i-ar fi putut dăuna. (…) Cauza decesului său a fost un aterom care s-a oprit la nivelul inimii. Din nefericire, nu a prezentat niciodată simptome care ar fi putut preîntâmpina această tragedie.”, a scris Roxana pe social media, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT