ADVERTISEMENT
News

Doliu în PNL. Colonelul Radu Anton, candidat la primăria Vorona, a murit în urma unui infarct

Autor: Flaviu Popa | 25.09.2020 | 21:19
Doliu în PNL. Colonelul Radu Anton, candidat la primăria Vorona, a murit în urma unui infarct
Radu Anton a decedat. Foto: Monitorulbt.ro

Partidul Național Liberal l-a pierdut pe candidatul la funcția de primar al comunei Vorona, Radu Anton, trecut în neființă într-un mod neașteptat la doar 60 de ani.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a murit vineri seară, 25 septembrie, la vârsta de 60 de ani, conform unor surse apropiate familiei, care au chemat de urgență ambulanța.

Anton ocupase funcția de inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani și era extrem de apreciat de comunitate.

ADVERTISEMENT

Colonelul Radu Anton a murit după ce a făcut infarct

Candidatul la primărie se afla acasă la Vorona când a suferit un infarct, determinând familia să cheme ambulanța. Din păcate, medicul ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a-l salva.

Potirvit botoseananul.ro, soția bărbatului a suferit un șoc puternic și a avut nevoie la rândul său de îngrijiri medicale într-o salvare.

ADVERTISEMENT

Colonel în rezervă pensionat în 2016, Radu Anton era la a doua candidatură pentru a câștiga Primăria Vorona.

Conform unor surse citate de presa locală, vecinii din localitatea unde locuia Radu Anton susțin că bărbatul era extrem de stresat și consumat în ultima perioadă din cauza campaniei electorale și se pare că acest lucru i-a făcut inima să cedeze.

ADVERTISEMENT

Potrivit Monitorulbt.ro, Radu Anton avea un fiu împreună cu soția lui. Cadrele medicale au încercat mai bine de o oră să-i repornească inima, însă nu au reușit, anunță aceeași sursă.

Radu Anton a fost una dintre figurile reprezentative ale ISU Botoșani, care a schimbat din temelii organizare unității, dar mai ales percepția populației asupra pompierilor botoșăneni. Colonelul și-a câștigat, prin activitatea sa, respectul la nivel local, dar mai ales central”, anunță Monitorulbt.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!