Life

Doliu mondial! Nepotul lui Bob Marley a murit, în mașina, la doar 31 de ani

Nepotul lui Bob Marley a murit la doar 31 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare, după ce ar fi făcut o criză de astm în mașina sa.
28.12.2022 | 18:20
Doliu mondial Nepotul lui Bob Marley a murit in masina la doar 31 de ani
Nepotul lui Bob Marley a murit. Avea doar 31 de ani Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Este doliu pentru toată industria muzicală. Nepotul lui Bob Marley, Jo Mersa Marley, a murit la doar 31 de ani.

Nepotul lui Bob Marley a murit. Avea doar 31 de ani

Tânărul pe nume Jo Mersa, cunoscut și el în lumea muzicală, a murit la doar 31 de ani. Acesta a fost găsit fără viață în mașina sa.

ADVERTISEMENT

Vestea a fost dată mai întâi de Twitter de un jurnalist jamaican, dar apoi a fost confirmată și de managerul artistului, care avea planuri mari pentru a duce numele Marley mai departe.

După aflarea acestei tragedii, inclusiv premierul din Jamaica, Andrew Holness, a transmis condoleanțe familiei postând o melodie pe contul său de Twitter cu un mesaj despre vestea “cu adevărat tristă” a morții tânărului artist.

ADVERTISEMENT

“Fie ca el să găsească pacea eternă, în timp ce noi îi plângem pierderea în acest sezon al bunăvoință”, a scris premierul.

Și liderul opoziției a transmis un mesaj și a spus că moartea nepotului lui Bob Marley este una „tragică”.

ADVERTISEMENT

“Tocmai am aflat de pierderea tragică a lui Joseph ‘Jo Mersa’ Marley. Un tânăr artist reggae talentat, fiul lui Stephen Marley & nepotul lui Bob Marley, la doar 31 de ani.

Pierderea unui copil este o lovitură devastatoare cu care niciun părinte nu ar trebui să se confrunte, condoleanțe lui Stephen și  întregii familii“, a scris el tot pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mesaje emoționante după moartea nepotului lui Bob Marley

Și DJ Walshy Fire de la formația de muzică dance Major Lazer a trabsmis un mesaj emoționant după moartea artistului care a fost nepotul lui Bob Marley:

“Jah știe. Talentul și inteligența lui erau nebănuite. Te iubesc rege. Mă bucur atât de mult că am reușit să lucrez cu tine”.

Nepotul lui Bob Marley a fost găsit fără suflare în propria sa mașină, marți.

Cauza oficială a morții nu a fost încă dezvăluită, dar se știe că acesta avea probleme de sănătate și s-a spus că a făcut o criză de astm puternică ce i-a adus și moartea.

ADVERTISEMENT
Tags: