Life

Doliu pentru o fostă Războinică de la Survivor România. Tocmai și-a pierdut bunica: „Durerea este mare”

Doliu pentru o fostă Războinică de la Survivor România, după ce și-a pierdut bunica. Fosta concurentă a postat un mesaj dureros pe Instagram.
16.08.2021 | 15:53
Doliu pentru o fosta Razboinica de la Survivor Romania Tocmai sia pierdut bunica Durerea este mare
ADVERTISEMENT

O fostă Războinică de la Survivor România este în doliu după ce și-a pierdut bunica. Sportiva trece prin momente cumplite după pierderea imensă pe care a suferit-o.

Este vorba despre o fostă concurentă foarte apreciată în cadrul show-ului de la Kanal D, care a părăsit competiția mult prea devreme.

ADVERTISEMENT

Doliu pentru o fostă Războinică de la Survivor România. Tocmai și-a pierdut bunica: „Durerea este mare”

O fostă Războinică de la Survivor România trece prin momente cumplite. Este vorba de Romina Geczi, care și-a pierdut bunica și este îndurerată.

Romina a postat pe rețelele sociale o imagine cu bunica ei, în dreptul căreia a scris un mesaj devastator. Durerea fostei concurente este foarte mare, dovadă fiind postările ei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Odihnește-te în pace, suflet pur! Mereu te voi iubi, draga mea bunică! Sufletul meu plânge”, a scris Romina pe Instagram.

Romina de la Survivor România și-a pierdut bunica
Romina de la Survivor România și-a pierdut bunica. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Ulterior, blondina a postat un InstaStory prin care le mulțumește susținătorilor pentru că au fost alături de ea și i-au trimis mesaje de condoleanțe și încurajări.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru încurajări și mesajele de condoleanțe pentru bunica mea. Durerea este mare, dar timpul vindecă orice”, a scris aceasta.

Romina Geczi, una dintre cele mai bune Războinice de la Survivor România

Romina Geczi a fost una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România și a adus multe puncte pe trasee în timpul competiției. Din păcate, drumul ei s-a oprit după doar câteva săptămâni petrecute în jungla Dominicană.

ADVERTISEMENT

Blondina nu a avut suficiente voturi din partea publicului pentru a rămâne în competiție, deși era foarte bună din punct de vedere sportiv.

După eliminare, Romina Geczi a ajuns în România și a făcut dezvăluiri fără perdea despre foștii ei colegi din tabăra albastră și despre strategiile care s-au creat printre ei.

Sinceritatea de care a dat dovadă și atitudinea imparțială pe care a avut-o în cadrul show-ului i-au adus și mai multe aprecieri din partea internauților.

„Nu mă așteptam de la Andrei, pentru că mi-a spus cu o zi înainte în față că va vota Mellina. De Mellina a spus foarte clar că este falsă și fomistă. Exact astea au fost cuvintele lui Andrei la adresa Mellinei. Mi le-a spus mie în față. I-am spus: ‘Trebuia să votezi ce mi-ai spus înainte’.

Mi-a zis ceva de genul: ‘Am făcut-o fiartă’. La un moment dat când era eliminare de la Faimoși, țin minte că întorcea capul și zicea: ‘Ieșe Chitoșcă, iese Chitoșcă’. Eu eram conștientă că nu aveam susținători, fiind cea mai nouă. Era clar că voi pleca”, spunea Romina după eliminare, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT