News

Donald Trump, candidat oficial al republicanilor la alegerile prezidențiale? Va face un ”mare anunț” pe 15 noiembrie

Donald Trump a transmis că va face ”un anunț foarte mare” pe 15 noiembrie, fiind șanse mari să fie vorba de candidatura sa la prezidențiale.
08.11.2022 | 09:13
Donald Trump candidat oficial al republicanilor la alegerile prezidentiale Va face un mare anunt pe 15 noiembrie
Donald Trump ar putea candida din nou. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Trump a explicat în cadrul unui miting din Ohio că va face marele anunț pe 15 noiembrie la Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida.

Donald Trump și-ar putea anunța candidatura la prezidențiale

Potrivit presei din SUA, Trump a fost sfătuit de consilierii săi să își anunțe candidatura prezidențială într-un stat unde a pierdut la limită lupta cu Biden din 2020. Cu toate acestea, Trump se simte mai confortabil în Florida, unde alegătorii îl simpatizează.

ADVERTISEMENT

Voi face un anunţ foarte mare marţi, 15 noiembrie, la Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida”, a declarat Trump, înainte de alegerile din noiembrie din SUA.

Cu toate acestea, chiar dacă Donald Trump își anunță ”candidatura”, rămâne de văzut dacă va fi validat de partidul republican pentru a candida în 2024, conform Stirile PRO TV.

ADVERTISEMENT

Acest scenariu e considerat improbabil de unii analiști, dar și de Elon Musk. Miliardarul a lăsat să se înțeleagă că Donald Trump e mult prea bătrân pentru a ajunge președinte și a înclinat spre o variantă mai realistă, guvernatorul de Florida Ron DeSantis.

De altfel, fost purtător de cuvânt al Camerei Reprezentanților SUA, Paul Ryan, e convins că Donald Trump nu va primi nominalizarea și validarea partidului republican.

ADVERTISEMENT

”Știm cu toții că are mult mai multe șanse să piardă Casa Albă decât oricine altcineva care candidează pentru președinte de pe culoarul nostru, așa că de ce am vrea să acceptăm asta?”, a spus fostul parlamentar din Wisconsin.

”Dacă va candida sau nu, nu știu cu adevărat dacă va conta. El nu va fi nominalizat, nu cred”, a concluzionat Ryan, un fost colaborator al lui Donald Trump.

ADVERTISEMENT

Partidul republican din SUA e măcinat de un adevărat scandal din cauza lui Donald Trump. O parte dintre politicieni sau simpli susținători ai republicanilor îl acuză pe Donald Trump că a cumpărat și cumpără în continuare voturi și loialitatea anumitor personaje cheie din partidul republican, tocmai pentru a se asigura că are susținerea totală a acestui partid.

ADVERTISEMENT
Tags: