News

Donald Trump dezminte faptul că a suferit „mici accidente vasculare cerebrale”. Ce a declarat președintele SUA

02.09.2020 | 08:54
Donald Trump dezminte faptul ca a suferit mici accidente vasculare cerebrale Ce a declarat presedintele SUA
ADVERTISEMENT

Donald Trump dezminte faptul că a suferit „mici accidente vasculare cerebrale”. Cel mai puternic om de pe planetă a respins în mod categoric aceste zvonuri.

Despre Trump s-a spus că a fost spitalizat în luna noiembrie a anului trecut.  A fost, de altfel, o vizită surpriză a președintelui la spitalul militar Walter Reed.

ADVERTISEMENT

Aceasta a provocat mai multe speculaţii cu privire la starea sa de sănătate, speculaţii dezminţite și de medicul de la Casa Albă.

Donald Trump dezminte zvonurile privind sănătatea

Într-o carte publicată de curând, un jurnalist de la New York Times afirmă că în timpul acestei vizite medicale, vicepreşedintele Mike Pence, primul în ordinea succesiunii la preşedinţie, ”era pregătit” în cazul în care Donald Trump ”avea nevoie de anestezie pentru o intervenţie”.

ADVERTISEMENT

În mod imediat,  dezvăluirile au alimentat o adevărată filieră și au provocat o serie de zvonuri pe reţelele sociale despre omul numărul 1 din SUA.

S-a spus atunci că au existat mai multe accidente vasculare cerebrale suferite de preşedintele SUA, dar care nu au fost menţionate în cartea jurnalistului.

ADVERTISEMENT

”Nu încetează niciodată! Acum încearcă să spună că preşedintele vostru preferat a fost la spitalul Walter Reed pentru că a suferit o serie de mici accidente vasculare cerebrale’‘, a scris Trump pe Twitter, susţinând că a fost victima unor ştiri false.

Și rețeaua de socializare își continuă disputa cu Donald Trump. Twitter a eliminat un videoclip publicat de preşedinte în care era folosită melodia „Electric Avenue”, după ce a primit o reclamaţie privind drepturile de autor.

ADVERTISEMENT

Trump a publicat pe 12 august videoclipul în care apare un tren animat cu logo-ul campaniei lui care traversează un oraş în timp ce în urmă se află candidatul democrat Joe Biden într-o drezină.

„Electric Avenue”, cântec de succes lansat în 1982 de Eddy Grant, a fost folosit ca fundal sonor. Postarea, înlăturată  are acum mesajul: „Conţinutul a fost dezactivat ca răspuns la o raportare a deţinătorului dreptului de autor”.

În aceeaşi zi, Grant a dat în judecată campania lui Trump pentru folosirea neautorizată a cântecului lui, a informat CNN.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: