ADVERTISEMENT
News

Donald Trump e pregătit de război, în plină pandemie de coronavirus: „Avem informații că se pregătește un atac viclean”

Autor: Flaviu Popa | 01.04.2020 | 23:54
Donald Trump e pregătit de război, în plină pandemie de coronavirus: „Avem informații că se pregătește un atac viclean”
Teoriile conspiraţiei despre COVID-19 au fost infirmate! Anunţul făcut de serviciile de informaţii americane

Președinte SUA, Donald Trump, susține că Iranul pregătește un atac „viclean” asupra soldaților americani staționați în Irak.

ADVERTISEMENT

Donald Trump a vorbit despre război

În plină pandemie de coronavirus, cu peste 200.000 de americani infectați cu COVID-19 și aproape 5000 de oameni morți, Donald Trump are timp să se „războiască” pe Twitter cu iranienii.

Președintele Statelor Unite a avertizat public Iranul că „va plăti un preț extrem de mare” dacă va îndrăzni să atace „puncte de interes” americane din Irak.

ADVERTISEMENT

În urma unor informații de ultimă oră, Iran și/sau aliații lor pregătesc un atac viclean care vizează trupe americane și/sau puncte de interes din Irak. Dacă acest lucru se va întâmpla, Iran va plăti un preț extrem de mare”, a scris Trump pe Twitter.

Înainte de mesajul președintelui american, iranienii au protestat după ce SUA au trimis în Irak mai multe rachete Patriot cu scop „defensiv”.

ADVERTISEMENT

Iranul este a 7-a cea mai afectată țară de coronavirus din lume. Cu 47,593 de cazuri raportat oficial, iranienii au înregistrat deja 3,036 de decese.

Trump pierde din încrederea americanilor

Discursul belicos al lui Donald Trump nu pare a mai fi pe placul americanilor. Conform unor sondaje publicate la mijlocul lunii martie, Donald Trump pierde teren în lupta politică.

ADVERTISEMENT

Oamenii îi reproșează lui Trump modul în care a tratat pandemia de coronavirus, în condițiile în care președintele SUA râdea public de perspectiva unei epidemii de coronavirus în SUA.

În prezent, SUA a înregistrat peste 200.000 de cazuri de coronavirus și experții se așteaptă ca cel puțin 100.000 de oameni să moară în lunile următoare din cauza epidemiei.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!